Υλικά

  • 1 φύλλο ζύμης
  • Βούτυρο λιωμένο για την γεύση
  • Ζάχαρη για την γεύση
  • Κανέλα για την γεύση
  • 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη άχνη
  • 1 κ. γλ. γάλα

Εκτέλεση

  1. Απλώστε το φύλλο ζύμης και κόψτε το σε σχήμα παραλληλόγραμμου.
  2. Αλείψτε με την επιθυμητή ποσότητα βουτύρου, ζάχαρης και κανέλας και τυλίξτε σε ρολό το φύλλο.
  3. Κόψτε σε μικρούς κυλίνδρους και ψήστε στους 180 βαθμούς για περίπου 10-15 λεπτά, αναλόγως πόσο λεπτά έχετε κόψει τους κυλίνδρους.
  4. Σε ένα μπολ αναμείξτε την ζάχαρη άχνη με το γάλα και ανακατέψτε μέχρι να γίνει γλάσο. Προσθέστε επιπλέον γάλα αν θέλετε να γίνει πιο ελαφρύ το γλάσο σας.
  5. Βουτήξτε τις μπουκιές κανέλας στο γλάσο και απολαύστε.