Υλικά

  • 1 φλ. τσαγιού φυστικοβούτυρο
  • 4 μπανάνες κομμένες σε ροδέλες
  • 30 γρ. σοκολάτα
  • 1 κ. σ. μαργαρίνη
  • 1/3 φλ. τσαγιού καραμέλα βουτύρου

Εκτέλεση

  1. Καλύψτε την επιφάνεια ενός ταψιού με λαδόκολλα.
  2. Στην επιφάνεια της κάθε φέτας μπανάνας αλείψτε ένα στρώμα από το φυστικοβούτυρο και βάλτε στο ψυγείο να κρυώσουν από 30 λεπτά μέχρι όλο το βράδυ.
  3. Λιώστε την σοκολάτα και την καραμέλα βουτύρου σε μπεν μαρί ανακατεύοντας συνεχώς με μια σπάτουλα για να μην καούν και κολλήσουν στο σκεύος.
  4. Καλύψτε ένα άλλο ταψί με λαδόκολλα.
  5. Βγάλτε από το ψυγείο τις μπανάνες με το φυστικοβούτυρο και καλύψτε μία μία με την λιωμένη σοκολάτα.
  6. Τοποθετήστε στο δεύτερο ταψί και βάλτε στο ψυγείο να παγώσουν για τουλάχιστον μία ώρα.
  7. Πριν τις σερβίρετε αφήστε σε θερμοκρασία δωματίου για, τουλάχιστον, 15 λεπτά.