Υλικά

  • 1 μικρό κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
  • 1 κ. σ. ξύδι
  • 1 μικρό αβοκάντο
  • Χυμό από 1/4 λάιμ
  • 1 αβγό
  • 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σε ένα μπολ τοποθετήστε το κρεμμύδι και το ξύδι, ρίξτε μια πρέζα αλάτι, ανακατέψτε και αφήστε στην άκρη.
Βήμα 2
Τοποθετήστε το αβοκάντο σε ένα μπολ και με την βοήθεια του χυμού λάιμ λιώστε το με ένα πιρούνι.
Βήμα 3
Βράστε το αβγό για 3-4 λεπτά, έτσι ώστε να γίνει μελάτο.
Βήμα 4
Πάρτε την φέτα ψωμιού βάλτε από πάνω μια στρώση αβοκάντο, συμπληρώστε με τα κρεμμύδια και ολοκληρώστε με το αβγό.
Βήμα 5
Αλατοπιπερώστε και απολαύστε άμεσα.
TAGS