Υλικά

  • 1 μικρό κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
  • 1 κ. σ. ξύδι
  • 1 μικρό αβοκάντο
  • Χυμό από 1/4 λάιμ
  • 1 αβγό
  • 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ τοποθετήστε το κρεμμύδι και το ξύδι, ρίξτε μια πρέζα αλάτι, ανακατέψτε και αφήστε στην άκρη.
  2. Τοποθετήστε το αβοκάντο σε ένα μπολ και με την βοήθεια του χυμού λάιμ λιώστε το με ένα πιρούνι.
  3. Βράστε το αβγό για 3-4 λεπτά, έτσι ώστε να γίνει μελάτο.
  4. Πάρτε την φέτα ψωμιού βάλτε από πάνω μια στρώση αβοκάντο, συμπληρώστε με τα κρεμμύδια και ολοκληρώστε με το αβγό.
  5. Αλατοπιπερώστε και απολαύστε άμεσα.