Υλικά
- 1 μικρό κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
- 1 κ. σ. ξύδι
- 1 μικρό αβοκάντο
- Χυμό από 1/4 λάιμ
- 1 αβγό
- 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
Βήμα 1
Σε ένα μπολ τοποθετήστε το κρεμμύδι και το ξύδι, ρίξτε μια πρέζα αλάτι, ανακατέψτε και αφήστε στην άκρη.
Βήμα 2
Τοποθετήστε το αβοκάντο σε ένα μπολ και με την βοήθεια του χυμού λάιμ λιώστε το με ένα πιρούνι.
Βήμα 3
Βράστε το αβγό για 3-4 λεπτά, έτσι ώστε να γίνει μελάτο.
Βήμα 4
Πάρτε την φέτα ψωμιού βάλτε από πάνω μια στρώση αβοκάντο, συμπληρώστε με τα κρεμμύδια και ολοκληρώστε με το αβγό.
Βήμα 5
Αλατοπιπερώστε και απολαύστε άμεσα.