Υλικά

  • 3 κ. σ. λευκό ξίδι
  • 2 κ. σ. λάδι
  • 2 κ. σ. μέλι
  • 2 κ. σ. μαγιονέζα
  • 1/2 κ. γλ. ψιλοκομμένο σέλερι
  • 1/2 κ. γλ. παπαρουνόσπορο
  • 1/2 κ. γλ. αλάτι
  • 1/4 κ. γλ. πιπέρι
  • Λάχανο τριμμένο
  • 1 μάνγκο κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 1/3 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο κόλιανδρο
  • 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετήστε το λευκό ξίδι, το λάδι, το μέλι, την μαγιονέζα, το σέλερι, τον παραρουνόσπορο, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατέψτε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  2. Προσθέστε το λάχανο, το μάνγκο, τον κόλιανδρο και τα φρέσκα κρεμμυδάκια και ανακατέψτε μέχρι να καλυφθούν καλά όλα από την σάλτσα.
  3. Καλύψτε το μπολ με μια διάφανη μεμβράνη και τοποθετήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα πριν σερβίρετε την σαλάτα.