Υλικά

  • 2 φιλέτα ψάρι 150 γραμμάρια το καθένα
  • 1 κ.σ. πάστα κάρυ (trandori)
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ. ζάχαρη άχνη
  • 150 γραμμάρια γιαούρτι
  • 1 μεγάλο αγγούρι
  • 1 χούφτα ψιλοκομμένα φύλλα μέντας
  • χυμό λάιμ και ξύσμα από μισό λάιμ
  • 1-2 κουταλιές λάδι

Εκτέλεση

  1. Ζεσταίνετε το τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία και ραντίζετε με λίγο λάδι.
  2. Ανακατεύετε την πάστα κάρυ με το ελαιόλαδο και τη ζάχαρη. Στη συνέχεια, προσθέστε 3 κουταλιές της σούπας από το γιαούρτι.
  3. Στη συνέχεια καθαρίζετε το αγγούρι και το κόβετε σε λεπτές λωρίδες.
  4. Μετά ανακατεύετε τις λωρίδες αγγουριού μαζί με το υπόλοιπο γιαούρτι, τη μέντα και το ξύσμα λάιμ.
  5. Απλώνετε το μείγμα κάρυ με γιαούρτι στα φιλέτα ψαριού και τηγανίζετε σε μέτρια φωτιά για 3- 5 λεπτά την κάθε πλευρά.
  6. Όταν είναι έτοιμα και πάρουν χρώμα, τα αφαιρείτε από το τηγάνι και σερβίρετε μαζί με την αγγουροσαλάτα.
  7. Ραντίζετε με χυμό λάιμ.