Υλικά

  • 1 ποτήρι χοντροτριμμένη φέτα
  • 2 στραγγιστά γιαούρτια
  • 2 αυγά
  • ψιλοκομμένο δυόσμο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού αραβοσιτέλαιο

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ τρίβετε τη φέτα από τη χοντρή πλευρά του τρίφτη
  2. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάτε τα αυγά και προσθέτετε το τυρί.
  3. Προσθέτετε τα γιαούρτια, το αλεύρι, το αραβοσιτέλαιο, το δυόσμο και αλατοπιπερώνετε ελαφρά.
  4. Ανακατεύετε καλά όλα τα υλικά μέχρι να σχηματιστεί ένα ομοιόμορφο μείγμα.
  5. Μεταφέρετε σε βουτυρωμένο πυρέξ το μείγμα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40-45 λεπτά ή μέχρι να πάρει χρυσό χρώμα η τυρόπιτά σας.