Υλικά

  • 400 γρ. καπνιστό λουκάνικο
  • 250 γρ. ζυμαρικά
  • 2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
  • 2 κ. γλ. πικάντικο καρύκευμα
  • 1/2 φλ. τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη

Εκτέλεση

  1. Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες τις συσκευασίας. Σουρώστε και αφήστε στην άκρη.
  2. Σοτάρετε το λουκάνικο σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για περίπου 5 λεπτά, ανακατεύοντας σταδιακά.
  3. Προσθέστε την κρέμα γάλακτος και το πικάντικο καρύκευμα και αφήστε να πάρει μία βράση.
  4. Χαμηλώστε τη φωτιά και αφήστε να σιγοβράσει για ακόμη 3-4 λεπτά, μέχρι να χυλώσει η σάλτσα.
  5. Κατεβάστε από την φωτιά και προσθέστε την παρμεζάνα.
  6. Προσθέστε τα ζυμαρικά στη σάλτσα, ανακατέψτε καλά και σερβίρετε.