Υλικά

  • 1 1/3 κούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1/4 κουταλάκι αλάτι
  • 1 κουταλάκι ζάχαρη
  • 1/2 κούπα μαγειρικό λίπος ή μαργαρίνη
  • 3 κουταλιές νερό κρύο

Εκτέλεση

  1. Ρίχνετε στο κάδο του μίξερ τα στερεά υλικά της ζύμης και ανακατεύετε. Στο τέλος ρίχνετε το νερό.
  2. Έπειτα παίρνετε τη ζύμη, την ανοίγετε και τη στρώνετε στην ταρτιέρα.
  3. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις για 20 λεπτά μέχρι να ροδίσει.