Υλικά

  • 2 κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές λωρίδες
  • 1 φινόκιο
  • 2 πιπεριές κόκκινες κομμένες σε λεπτές φέτες
  • 80 γραμμάρια χαλούμι κομμένο σε φέτες
  • 3 σπαράγγια

Εκτέλεση

Βήμα 1
Αρχικά βάζετε 2 κόκκινες πιπεριές στη σχάρα και τις ψήνετε μέχρι να μαυρίσει η φλούδα τους.
Βήμα 2
Τις μεταφέρετε σε σαλατιέρα και τις αφήνετε να κρυώσουν για 10 με 15 λεπτά. Μετά αφαιρείτε τη φλούδα τους.
Βήμα 3
Κόβετε τα κολοκυθάκια σε λεπτές λωρίδες και το φινόκιο σε λεπτές φέτες και τα βάζετε στη σχάρα να ψηθούν για 2 με 3 λεπτά από κάθε πλευρά.
Βήμα 4
Βράζετε τα σπαράγγια για 7-10 λεπτά.
Βήμα 5
Στη συνέχεια βάζετε το χαλούμι στη σχάρα κομμένο σε λεπτές φέτες και ζεσταίνετε μέχρι να πάρει χρώμα.
Βήμα 6
Κόβετε τις πιπεριές σε μακριές λωρίδες, βάζετε όλα τα υλικά σε μια σαλατιέρα και αλατίζετε.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.