Υλικά

  • 340 γραμμάρια μανιτάρια κομμένα σε φέτες
  • 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
  • 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο θυμάρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Ζεσταίνετε ένα τηγάνι σε μέτρια εστία και ρίχνετε το βούτυρο. Μόλις το βούτυρο λιώσει, προσθέτετε τα μανιτάρια.
Βήμα 2
Μαγειρέψτε για 4-5 λεπτά μέχρι να αρχίσουν να βγάζουν τα υγρά τους.
Βήμα 3
Προσθέστε το θυμάρι και συνεχίστε το μαγείρεμα άλλα 2-3 λεπτά.
Βήμα 4
Αφαιρέστε το τηγάνι από την εστία και αφήστε στην άκρη να κρυώσει.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.