Υλικά

  • 250 γρ. γάλα 3,5%
  • 5 γρ. ζελατίνη
  • 300 γρ. σοκολάτα Belcolade Ecuador 71%
  • 500 γρ. κρέμα γάλακτος 35% ελαφρώς χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή

Εκτέλεση

  1. Μουλιάζουμε τη ζελατίνη σε παγωμένο νερό για 10 λεπτά. Βράζουμε το γάλα στραγγίζουμε τη ζελατίνη και τη ρίχνουμε μέσα.
  2. Κατόπιν προσθέτουμε τη σοκολάτα και αφήνουμε να λιώσει για 5 λεπτά.
  3. Ομογενοποιούμε με ραβδομπλέντερ και όταν κρυώσει, περίπου στους 35 – 40οC, ρίχνουμε μέσα την σαντιγί ανακατεύοντας απαλά μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως.