Υλικά

  • 500 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
  • 2 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ. σ. σάλτσα σόγιας
  • 3 κ. σ. τριμμένη παρμεζάνα
  • 1 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
  • 1 κ. γλ. φρέσκο θυμάρι
  • 1/2 κ. γλ. αλάτι
  • 1/4 κ. γλ. πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ προσθέστε τα μανιτάρια, το λάδι, τη σάλτσα σόγιας, την παρμεζάνα, τη σκόνη σκόρδου, το θυμάρι, το αλάτι και το πιπέρι.
  2. Ανακατέψτε καλά ώστε όλα τα υλικά να πάνε παντού.
  3. Βάλτε στο καλάθι του air fryer και μαγειρέψτε στους 190 βαθμούς για 5 λεπτά.
  4. Ανακινήστε το καλάθι και στη συνέχεια μαγειρέψτε για άλλα 5- 7 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια.