Υλικά
- 500 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
- 2 κ. σ. ελαιόλαδο
- 2 κ. σ. σάλτσα σόγιας
- 3 κ. σ. τριμμένη παρμεζάνα
- 1 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
- 1 κ. γλ. φρέσκο θυμάρι
- 1/2 κ. γλ. αλάτι
- 1/4 κ. γλ. πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ προσθέστε τα μανιτάρια, το λάδι, τη σάλτσα σόγιας, την παρμεζάνα, τη σκόνη σκόρδου, το θυμάρι, το αλάτι και το πιπέρι.
- Ανακατέψτε καλά ώστε όλα τα υλικά να πάνε παντού.
- Βάλτε στο καλάθι του air fryer και μαγειρέψτε στους 190 βαθμούς για 5 λεπτά.
- Ανακινήστε το καλάθι και στη συνέχεια μαγειρέψτε για άλλα 5- 7 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια.