Υλικά

  • 310 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 200 γρ. νερό
  • 12 ml λάδι
  • Λίγο αλάτι

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  2. Βάλτε το αλεύρι και το αλάτι σε ένα μπολ και προσθέστε το νερό.
  3. Ανακατέψτε μέχρι να απορροφηθεί όλο και προσθέστε το ελαιόλαδο.
  4. Ζυμώστε με τα χέρια μέχρι το ελαιόλαδο να αφομοιωθεί στο μείγμα.
  5. Τοποθετήστε τη ζύμη σε μία μακρόστενη φόρμα για κέικ με λαδόκολλα και απλώστε να πάει παντού.
  6. Ψήστε στον προθερσμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα.