Υλικά
- 60 ml ελαιόλαδο
 - 75 γρ. γιαούρτι
 - 1 αυγό
 - 2 κ. σ. γάλα
 - 100 γρ. ζάχαρη άχνη
 - 150 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
 - 1/4 κ. γλ. μαγειρική σόδα
 - 75 γρ. βατόμουρα, κομματάκια σοκολάτας ή αποξηραμένα φρούτα
 
Εκτέλεση
- Ζεστάνετε το air fryer στους 160 βαθμούς για 2 λεπτά.
 - Ανακατέψτε το λάδι, το γιαούρτι, το αυγό και το γάλα σε ένα μεγάλο μπολ.
 - Προσθέστε τη ζάχαρη, το αλεύρι και τη μαγειρική σόδα και ανακατέψτε καλά.
 - Προσθέστε στο μείγμα τα βατόμουρα, τα κομματάκια σοκολάτας ή τα αποξηραμένα φρούτα, αν τα χρησιμοποιήσετε.
 - Βάλτε το μείγμα με ένα κουτάλι σε μια φόρμα για μάφιν γεμάτη με θήκες μέχρι τα τρία τέταρτα.
 - Τοποθετήστε τη φόρμα στο καλάθι του air fryer και ψήστε για 12- 15 λεπτά μέχρι τα μάφιν να ροδίσουν και ένα σουβλάκι που θα τοποθετήσετε στο κέντρο να βγει καθαρό.