Τη λειτουργία του στο νέο εμπορικό κέντρο «Athens Metro Mall», στον Άγιο Δημήτριο, ξεκίνησε το 11ο κατάστημα της αλυσίδας καταστημάτων Public.

Με τη λειτουργία του συγκεκριμένου καταστήματος, τα Public δραστηριοποιούνται πλέον δυναμικά στην Αττική, με σημαντική παρουσία σε 5 πολύ κομβικά σημεία στο Σύνταγμα, το Μαρούσι (The Mall Athens), τη Γλυφάδα, τον Πειραιά και τον Άγιο Δημήτριο (Metro Mall).

Το νέο κατάστημα, συνολικού εμβαδού 1.500 τ.μ., φιλοξενείται στο πρώτο εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων, ενώ παρουσιάζει μοναδικό πλεονέκτημα πρόσβασης, καθώς βρίσκεται μπροστά από το σταθμό του metro Άγιος Δημήτριος, που αποτελεί τον 3ο σημαντικότερο σταθμό μετρό σε επισκεψιμότητα.

Σε αυτό το πλαίσιο η επισκεψιμότητα του νέου Public αναμένεται να φτάσει στους 500.000 επισκέπτες, σε επίπεδο έτους. Το νέο κατάστημα έχει δημιουργήσει 35 νέες θέσεις εργασίας. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το νέο Public θα προσφέρει στους επισκέπτες του περισσότερες από 20.000 επιλογές προϊόντων τεχνολογίας, πάνω από 60.000 τίτλους CD και DVD, 150.000 τίτλους βιβλίων, καθώς και περισσότερα από 10.000 παιχνίδια. Επιπλέον, το κατάστημα Public του Αγίου Δημητρίου στο «Athens Metro Mall» θα παρέχει μια νέα εμπειρία αγορών για τους επισκέπτες του, με διαδραστικές ζώνες και πλήθος εκδηλώσεων, ανοικτές για όλο το κοινό.

Με 5 καταστήματα σε κομβικά σημεία της Αττικής, η Public εστιάζει στη συνεχή βελτίωση των υπηρέσιών προς τον καταναλωτή και την ανανέωση, καθώς και την ενδυνάμωση των υπαρχόντων καταστημάτων, με στόχο να ανταποκρίνονται στις υψηλές προδιαγραφές, που προβλέπει η εταιρία.

Ως εκ τούτου, μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, θα ολοκληρωθεί η πλήρης ανακαίνιση του καταστήματος στο εμπορικό κέντρο The Mall of Athens, ενώ θα ακολουθήσει το κατάστημα της Γλυφάδας, με εκτιμώμενο χρόνο ολοκλήρωσης εργασιών το Μάρτιο του 2011.