Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) και η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) συνδιοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση – ανοιχτή συζήτηση – με θέμα:

«Νέα ρύθμιση για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων χρεών των επιχειρήσεων προς το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία» την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 10.00.

Συντονιστές της συζήτησης θα είναι ο Πρόεδρος της ΚΕΕΕ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Βασίλης Κορκίδης και ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γεώργιος Καββαθάς.

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Γεώργιος Μαυραγάνης και ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Παναγιώτης Κοκκόρης.

Με ομιλίες τους θα συμμετάσχουν η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κα. Αικατερίνη Σαββαϊδου, ο Διοικητής του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος και η Διοικητής του ΟΑΕΕ κα. Γεωργία Κωτίδου.

Η εκδήλωση, η οποία θα είναι ανοιχτή προς το κοινό, θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7, Αίθουσα ΕΡΜΗΣ (6ος όροφος).