Η συμμετοχή του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας για την αντιμετώπιση της φτώχειας ήταν το θέμα συζήτησης που είχε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, με τον πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας, Κ. Μίχαλο.

Ο κ. Μίχαλος εξέφρασε στον κ. Ιερώνυμο τη θέληση του επιχειρηματικού κόσμου και κυρίως των μελών του μεγαλύτερου επιμελητηρίου να συμβάλλουν ουσιαστικά στο κοινωνικό έργο της Εκκλησίας για την αντιμετώπιση του προβλήματος της φτώχειας.

Ο μακαριότατος ανέπτυξε στον κ. Μίχαλο διεξοδικά τις προσπάθειες που γίνονται από μέρους της Εκκλησίας και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην ίδρυση της φιλανθρωπικής εταιρείας «Αποστολή» που θα εγκαινιαστεί στις 23 Νοεμβρίου. Πρόκειται για μια δράση της Εκκλησίας που θα αναλάβει συντονιστικό ρόλο όλων των δράσεων για τη στήριξη των οικονομικά ασθενών συμπολιτών μας.

Ο κ. Μίχαλος είπε ότι θα ενημερωθούν και τα 102.000 μέλη του επιμελητηρίου για τη δράση αυτή προκειμένου να συμβάλουν ο καθένας από την πλευρά του κατά τις δυνάμεις του.