Η AVIN, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην ελληνική αγορά πετρελαιοειδών, ξεχώρισε και τη φετινή χρονιά στα Sales Excellence Awards, τη διοργάνωση που επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία απέσπασε Gold βραβείο στην κατηγορία «Β2Β Πωλήσεις στους κλάδους Εμπόριο-Βιομηχανία» για τις Εταιρικές Πωλήσεις της Υπηρεσίας «Κάρτα Εταιρικού Στόλου Avin Card».

Ακόμη, η AVIN έλαβε δύο ακόμη σημαντικές διακρίσεις, αφού κατέκτησε Silver βραβείο στην κατηγορία «Πωλήσεις καταστημάτων Retail» και Bronze βραβείο για την Ανάπτυξη Δικτύου Εταιρικών Καταστημάτων AVIN, στην αντίστοιχη κατηγορία.

Τα Sales Excellence Awards διοργανώνονται σε ετήσια βάση από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ) και την Boussias Communications, με στόχο να φωτίσουν τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν οι πωλήσεις και οι άνθρωποί τους στην ανάκαμψη και την πρόοδο της ελληνικής οικονομίας.

O Εμπορικός Διευθυντής της AVIN, κ.Πέτρος Ζόραπας, δήλωσε σχετικά: «Η βράβευση της AVIN στα Sales Excellence Awards από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδας μας χαροποιεί ιδιαίτερα, αφού αποτελεί αναγνώριση της εξαιρετικής προσπάθειας της ομάδας πωλήσεών μας, του δικτύου συνεργατών μας αλλά και της εταιρείας μας γενικότερα. Σε ένα δυναμικό, διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, οι φετινές διακρίσεις ενθαρρύνουν και εμπνέουν τους ανθρώπους της AVIN και τους συνεργάτες της ώστε να συνεχίσουν να προσφέρουν κορυφαίες υπηρεσίες με αφοσίωση στον κάθε πελάτη και τις ανάγκες του».