Στα 5,047 δισ. ευρώ τα φέσια του Δημοσίου προς ιδιώτες

Τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
21:34
05/05/2017
Στα 5,047 δισ. ευρώ τα φέσια του Δημοσίου προς ιδιώτες
5
loading

Στα 5,047 δισ. ευρώ ανήλθαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές (χρέη υπουργειων/φορέων και εκκρεμούσες επιστροφές φόρου) του Δημοσίου προς τους ιδιώτες τον Μάρτιο, έναντι 5,085 δισ. ευρώ τον Φεβρουάριο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα μηνιαία στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του Δημοσίου προς την αγορά αυξήθηκαν τον Μάρτιο κατά 98 εκατ. ευρώ, διαμορφούμενες στα 3,927 δισ. ευρώ, έναντι 3,829 δισ. ευρώ τον Φεβρουάριο.

Αντίθετα οι εκκρεμείς επιστροφές φόρων μειώθηκαν τον Μάρτιο κατά 136 εκατ. ευρώ, διαμορφούμενες στα 1,120 δισ. ευρώ έναντι 1,256 δισ. ευρώ τον Φεβρουάριο.

Πρωταθλητές στα χρέη παραμένουν και αυτόν τον μήνα οι Οργανισμοί Κοινωνικής Ασφάλισης με οφειλές 2,3 δισ. ευρώ (έναντι 2,26 δισ. τον Φεβουάριο) εκ των οποίων ο ΕΟΠΥΥ χρωστά το 1,2 δισ. ευρώ (έναντι 1,33 δισ. ευρώ τον Φεβρουάριο). Τα χρέη των νοσοκομείων ανήλθαν τον Μάρτιο στα 618 εκατ. ευρώ έναντι 574 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΡΕΛΟΙ ΕΙΣΤΕ

  ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ( ΤΣΙΠΡΑΣ ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ .....ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ .....ΡΕ ΨΕΥΤΕΣ ΠΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΡΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ .....ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ......ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΛΕΙΜΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΙ 1,2 ΔΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ .....ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ ΟΠΩΣ ΦΕΝΕΤΑΙ !!!!

 2. avatar ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΚ.

  Κατά τα άλλα κοκορεύονται για τα πλεονάσματα!! Τον νόμο που υποχρεώνει το κράτος να εξοφλεί τις υποχρεώσεις του σε 60 μέρες και μετά την 61η να πληρώνει τόκους υπερημερίας που τον έχουν γραμμένο;;;;;

 3. avatar Ουστ κ@προι

  Ελα αλέκο έχουμε πλεόνασμα και ανάπτυξη είπες;;;;;Ουστ [...]

 4. avatar deerf

  το φέσι το βάφτισαν πλεόνασμα οι κατσαπλιάδες, χαχαχαχαχαχαχαχαΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

 5. avatar ΑAΑ

  Πλεόνασμα αίματος και ψέματος.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει