Το CEO Clubs διοργανώνει στις 14 Απριλίου ένα πρωτοποριακό Forum στο Divani Apollon Palace, με θέμα «Building Motivation and Brain Friendly Teams and Organizations»,  απευθυνόμενο στους CEOs και τα στελέχη των ομάδων τους. Κεντρική ομιλήτρια είναι η διεθνούς εμβέλειας επιστήμονας, συγγραφέας και διακεκριμένη coach Linda Ray, ιδρύτρια της Neuresource Group, εταιρεία που έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που οι ηγέτες και οι επιχειρήσεις λειτουργούν στην εποχή της « νευρο-επανάστασης».

Γιατί υπάρχει χάσμα ανάμεσα σε αυτό που δείχνει η επιστήμη και αυτό που κάνουν οι επιχειρήσεις;

Οι επιχειρηματικές πρακτικές είχαν δημιουργηθεί πρωτίστως για τη βιομηχανική εποχή και έκτοτε δεν προσαρμόστηκαν ανάλογα στις επερχόμενες ανάγκες που καλούσαν για περισσότερη συνεργασία, διαχείριση της συνεχόμενης αλλαγής, προσαρμογή των στρατηγικών στις ραγδαίες εξελίξεις, καθώς και διαχείριση της γνωστικής και πληροφοριακής υπερφόρτωσης. Βρισκόμαστε στο μέσω μιας νευρο-επανάστασης και ακόμη συνεχίζουμε να ηγούμαστε και να λειτουργούμε τις επιχειρήσεις με τρόπους που δε λαμβάνουν υπόψη το τι μαθαίνουμε από τη λειτουργία του ίδιου μας του εγκεφάλου.

Στο Forum μπορούν να  λάβουν μέρος CEOs και Επιχειρηματίες μαζί με τις διοικητικές τους ομάδες, οι οποίοι θα εντρυφήσουν στις πρακτικές μεθόδους και στρατηγικά μοντέλα σύνδεσης της επιστήμης με την επιχειρηματικότητα, τους καταλυτικούς παράγοντες της αποτελεσματικής εκτέλεσης μιας στρατηγικής, καθώς και τα οφέλη της νευρο-βιολογίας στην παραγωγικότητα, τη συνεργασία και τη δημιουργία κινήτρων στην εργασία.

Επιπλέον, θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν πώς μπορούν να διαμορφώσουν «ευφυείς» επιχειρήσεις σύμφωνα με τις αρχές και τα μοντέλα της Νευρο-επιστήμης και να γνωρίσουν έναν άκρως καινοτόμο τρόπο διοίκησης του ανθρώπινου δυναμικού τους.

Η εκδήλωση αποτελεί την πρώτη από τις θεματικές που θα πραγματοποιηθούν από το CEO Clubs μέσα στο 2016 και οι οποίες θα καλύψουν άκρως επίκαιρα θέματα για την ηγεσία και τους επικεφαλής οργανισμών σήμερα.

sfgh