Ένας ταξιδιώτης περίμενε την πτήση του και ήταν όσο πιο λυπημένος έπαιρνε, μιας και ο σκύλος του είχε μόλις πεθάνει.

Κάτι που κατάλαβε η Cora το κόργκι, ένα σκυλάκι που έχει εκπαιδευτεί να παρέχει ανακούφιση σε αρρώστους και φαίνεται πως έχει την έκτη αίσθηση να καταλαβαίνει τον πόνο των άλλων.

Η ιδιοκτήτριά της, Madison Palm, την είχε λύσει από το λουράκι της, μιας και η σκυλίτσα κοιμόταν, μόνο που την είδε να σηκώνεται στα ξαφνικά και να τρέχει στα πόδια ενός άντρα, κάνοντάς του τρελές χαρές.

«Τον ρώτησα αν τον απασχολεί κάτι και εκείνος, με δάκρυα στα μάτια, μου είπε ‘‘έχασα τον σκύλο μου χθες το βράδυ’’». Η Cora τον κοιτούσε βαθιά στα μάτια και δεν σταματούσε να στριφογυρνά στα πόδια του, αναγκάζοντάς τον να ασχοληθεί μαζί της.

ddodofmffesfsesf1

Αυτή βλέπετε είναι η δουλειά της, να φέρνει χαμόγελα στους ανθρώπους που τα χρειάζονται περισσότερο, κι αυτό ακριβώς έκανε και για τον άγνωστο του αεροδρομίου. Αλλά και η δικιά της ιστορία είναι λυπητερή, καθώς πέρασε τα πρώτα οχτώ χρόνια της ζωής της σε ένα εκτροφείο, αποδίδοντας συνεχώς κουτάβια για πούλημα.

Εκεί τη βρήκε η Madison Palm να ζει κάτω από φριχτές συνθήκες και την έσωσε από τα δεινά της, δίνοντάς της σπίτι και αγάπη, μια αγάπη που η σκυλίτσα δεν χορταίνει να δίνει πίσω.

«Ξέρει ποιος είναι λυπημένος και ποιος τη χρειάζεται. Ποτέ δεν αμφέβαλλα γι’ αυτό. Μου κάνουν εντύπωση όσα κάνει καθημερινά. Ποιος θα περίμενε ένα σκυλί που έζησε χωρίς αγάπη για 7,5 χρόνια να έχει τόση αγάπη να δώσει;»…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.