«Ναι» από το δήμο Τρικκαίων για το πρόγραμμα Helios

«Ευκαιρία να αξιοποιηθούν δημοτικές εκτάσεις« υπογραμμίζει ο δήμαρχος


ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
14:10
04/11/2011
«Ναι» από το δήμο Τρικκαίων για το πρόγραμμα Helios
1
loading

«To πρόγραμμα Helios είναι μια ευκαιρία αξιοποίησης των δημοτικών εκτάσεων» τονίζει ο δήμαρχος Τρικκαίων, Χρήστος Λάππας, αποδεχόμενος ουσιαστικά την ένταξη του δήμου του στο πρόγραμμα για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών μονάδων.

«Ο δήμος Τρικκαίων, έχει δύο επιλογές. Να αυξήσει τα έσοδά του ή να εκμεταλλευθεί την περιουσία του. Με το πρόγραμμα «Helios» θα μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις δημοτικές εκτάσεις, να μπούμε στο πρόγραμμα από όπου ο δήμος Τρικκαίων μπορεί να αντλήσει σημαντικά έσοδα. Θα το προσπαθήσουμε, θα το επιχειρήσουμε, ελπίζουμε να τα καταφέρουμε» πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο δήμος Τρικκαίων, όσο και όλοι οι δήμοι της χώρας παρέλαβαν πριν από δύο εβδομάδες επιστολή από τον υφυπουργό ΠΕΚΑ, Γιάννη Μανιάτη, σύμφωνα με την οποία οι δήμοι καλούνται να προτείνουν εκτάσεις της επικράτειάς τους για εκμετάλλευση με την εγκατάσταση ΑΠΕ και κυρίως φωτοβολταϊκών πάρκων, στο πλαίσιο του προγράμματος Helios.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Enyos

    Κάθε δήμαρχος πρέπει να προσπαθεί να αξιοποιήσει την δημοτική περιουσία για το καλό των δημοτών …και όχι να περιμένει μόνο από την κρατική επιχορήγηση...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει