Μπορεί να διανύουμε το καλοκαίρι του 2025, αλλά μόλις «έσκασε» η θεατρική είδηση της ημέρας που αφορά το καλοκαίρι του 2026: Ο Γιάννης Μπέζος θα ανεβάσει στη σκηνή τον εμβληματικό «Οθέλλο», με τους Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και Μιχάλη Σαράντη.
Οι Θεατρικές Επιχειρήσεις Τάγαρη παρουσιάζουν μια νέα ανάγνωση της τραγωδίας του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου. Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ερμηνεύει τον τραγικό Οθέλλο, ενώ ο Μιχάλης Σαράντης υποδύεται τον σκοτεινό Ιάγο, σε μία παράσταση υψηλών προσδοκιών που θα περιοδεύσει σε μεγάλα θέατρα της Ελλάδας.
Με μια σύγχρονη και βαθιά ανθρώπινη προσέγγιση, ο Γιάννης Μπέζος, επιστρατεύει δύο από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς της γενιάς τους και καταθέτει τη δική του σκηνική ματιά πάνω σε ένα από τα σπουδαιότερα έργα του παγκόσμιου ρεπερτορίου.
Σκηνοθεσία: Γιάννης Μπέζος
Οθέλλος, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης
Ιάγος, ο Μιχαλης Σαράντης
Πότε: Καλοκαίρι του 2026