Την ημερομηνία που θα κάνουν πρεμιέρα στις σκοτεινές αίθουσες της χώρας ορισμένες από τις πλέον αναμενόμενες ταινίες της φετινής χρονιάς, ανακοίνωσε η Village.

Η νέα ταινία του Στίβεν Σόντερμπεργκ «Η Τιμωρός», θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Μαΐου, ενώ η τελευταία συνεργασία του Τιμ Μπάρτον με τον Τζόνι Ντεπ («Dark Shadows») θα ξεκινήσει να προβάλλεται μια εβδομάδα αργότερα, στις 17 Μαΐου. Οι πρεμιέρες του μήνα που ανακοίνωσε η εταιρεία ολοκληρώνονται με την «Επικίνδυνη Σιωπή» στις 31 Μαΐου

Τον Ιούνιο πάλι, πρεμιέρα πρόκειται να κάνουν δύο φιλμ: το «Δικός σου για πάντα» και «Η νοστιμιά του έρωτα» με πρωταγωνίστρια τη διάσημη γαλλίδα ηθοποιό Όντρεϊ Τοτού.

Σειρά έχει ο Τομ Κρουζ και το Ροκ καθώς στις 12 Ιουλίου θα ξεκινήσει η προβολή του «Ροκ για πάντα» που βασίζεται στο ομώνυμο μιούζικαλ του 2006. Οι πρεμιέρες του μήνα συμπληρώνονται με το «Safe» και το «Comme un chef».

Ο Αύγουστος μας φέρνει μια μόνο ταινία που ωστόσο πρόκειται για μια από τις πιο πολυσυζητημένες της φετινής χρονιάς. Αυτή είναι η τρίτη ταινία με πρωταγωνιστή τον Μπάτμαν που σκηνοθετεί ο Κρίστοφερ Νόλαν, με τον Κρίστιαν Μπέιλ στο ρόλο του μασκοφόρου ήρωα. Ο τίτλος της «The dark Κnight rises».

Τέλος, το «Χόμπιτ», η ταινία που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν, σε σκηνοθεσία του Πίτερ Τζάκσον θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Δεκεμβρίου.