Η πολυαναμενόμενη σειρά της Paramount+, «Special Ops: Lioness» έρχεται και θα κάνει πρεμέρα με διπλό επεισόδιο. Η υπογραφή του δημιουργού του Yellowstone και του Tulsa King, Taylor Sheridan αποτελεί «σφραγίδα» για το οτι η σειρά θα καταφέρει να κάνει επιτυχία.

Βασισμένη σε πρόγραμμα της πραγματικής CIA, η σειρά ακολουθεί την Cruz Manuelos (που υποδύεται η Laysla De Oliveira από το Locke & Key), μια ακατέργαστη, αλλά παθιασμένη νεαρή υπαξιωματικό των Πεζοναυτών που προσλαμβάνεται από την ομάδα Lioness Engagement της CIA για να βοηθήσει στην καταστροφή μιας τρομοκρατικής οργάνωσης από μέσα.

Η Kidman, που είναι επίσης εκτελεστική παραγωγός της σειράς, υποδύεται την Kaitlyn Meade, «την ανώτερη επόπτη της CIA που έχει μια μακρά καριέρα στο παιχνίδι της πολιτικής». Πρέπει να εξισορροπήσει το να είσαι γυναίκα στην υψηλόβαθμη κοινότητα των πληροφοριών, μια σύζυγος που επιθυμεί την προσοχή που αυτή η ίδια δεν μπορεί να προσφέρει. Η Joe, που υποδύεται η Saldaña (επίσης εκτελεστική παραγωγός), είναι «ο αρχηγός του προγράμματος Lioness που έχει ανατεθεί με την εκπαίδευση, τη διαχείριση και την ηγεσία των γυναικείων μυστικών πρακτόρων υπό κάλυψη».

Το καστ περιλαμβάνει επίσης τους Morgan Freeman, Michael Kelly (House of Cards), Dave Annable, LaMonica Garrett, Jill Wagner, James Jordan, Jonah Wharton και Stephanie Nur, μεταξύ άλλων.

Η άποψη του lordoftheseries.gr

Σίγουρα πρόκειται για μία σειρά που την περίμεναν αρκετοί, και με το άκουσμα τόσο του σεναριογράφου όσο και του cast μόνο καλό αποτέλεσμα μπορείς να περιμένεις. Αυτό το καλό αποτέλεσμα λοιπόν φαίνεται από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.

Σεναριακά τι να πει κανείς για τον Taylor Sheridan που πραγματικά ό,τι γράφει το κάνει επιτυχία. Μέσα από το σενάριο που βασίζεται σε αλήθινά γεγονότα, καταφέρνει να θίξει και σοβαρά ζητήματα.

Σκηνοθετικά είναι άψογη και φάνηκε πως δεν την ξεχώρισαν σαν μία σειρά, καθώς τα πλάνα θυμίζουν εντελώς μία ταινία δράσης που σε ευχαριστεί και σου κρατά το ενδιαφέρον.

Υποκριτικά που είναι και το μεγάλο ατού, με την Zoe Saldaña και την Laysla De Oliveira, που θεωρούνται και οι βασικές πρωταγωνίστριες, να δίνουν το καλύτερό τους εαυτό ήδη από την πρεμιέρα. Στα πρώτα επεισόδια είδαμε και την Kidman που μπορεί να μην είχε πολύ τηλεοπτικό χρόνο, αλλά και μόνο η παρουσία της ανεβάζει τον πήχη. Κάτι ανάλογο φανταζόμαστε και για την συνέχεια όσον αφορά τον Morgan Freeman.

Αν και είναι νωρίς ακόμα και μην ξέροντας την εξέλιξή της, την θεωρώ μία σειρά που όλοι πρέπει να δουν και ειδικά αν είστε fans των περιπετειών-δράσης. Το αποτέλεσμα είναι τόσο καλό που δεν θα σας απογοητεύσει καθόλου. Θα επανέλθουμε και με τελικό review της season.

Στην χώρα μας η σειρά είναι διαθέσιμη στην COSMOTE TV με τα επεισόδια να προβάλλονται κάθε Τρίτη στις 22:00 στο COSMOTE SERIES HD.