Μετά την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα, την πρωτοφανή τηλεθέαση και την πολυσυζητημένη διαρροή, έρχεται και η πρωτότυπη παρωδία, της θρυλικής σειράς Games of Thrones, και μάλιστα δια χειρός Sesame Street, κοινώς Σουσάμι Άνοιξε.

Η αγαπημένη παιδική, και όχι μόνο ή κατά περίπτωση όχι και τόσο, σειρά Σουσάμι Άνοιξε, που προβάλλεται αδιαλείπτως από το 1969, δεν θα μπορούσε να απέχει από την νέα εμμονή με αφορμή την έναρξη της πέμπτης σεζόν της επιτυχημένης σειράς, Game of Thrones.

Σε ένα βίντεο υπέροχο, που μας μαθαίνει νέα για τους Jesteros, τέσσερις κορυφαίοι χαρακτήρες του Game of Thrones με αμφίεση…από Σουσάμι, έρχονται να αλλάξουν τις παραμέτρους και να χαρίσουν μία σίγουρα πιο κωμική πλευρά της σειράς που έχει κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό.,

Το ντεκόρ συμπληρώνουν τρεις μίνι ρεπλίκα θρόνοι – ένας χάλκινος, που κατασκευάστηκε από ρακέτες πινγκ πονγκ, ένας ασημένιος, από μπαστούνια του γκολφ και ένας χρυσός από ρόπαλο του μπέιζμπολ – οι οποίοι μετατρέπονται σε μουσικές καρέκλες με επικεφαλής τον Grover Bluejoy και τον Ned Stark και φιλοδοξούν να μας αποκαλύψουν τον επόμενο ηγέτη των «Jesteros».

Στην ενδιαφέρουσα αυτή εκδοχή με τους Cersei Lannister, Joffrey Lannister, Daenerys Targaryen και Robb Stark στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, η Daenerys θα είναι η πρώτη που θα χάσει αλλά η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που δεν τρώγεται και τόσο κρύο. Αμέσως επόμενη κίνηση, με την πολύτιμη συνδρομή των δράκων της προσπαθεί να υπερασπιστεί την τιμή της. Γιατί η Daenerys δε μπορεί να χάσει έτσι απλά σε ένα Game of… Chairs.