O Αντώνης Δημητριάδης ήδη από πέρυσι είναι «συνεργός» του Γιώργου Σαμπάνη στο Acro στο να ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη. Φέτος βέβαια, μαζί τους απογειώνουν το αποτέλεσμα η εντυπωσιακή Τάμτα καθώς και η ανερχόμενη Κατερίνα Λιόλιου. Πέραν των παραπάνω ωστόσο, ο αγαπημένος μας dj μοιάζει να μην «σταματά ποτέ».

Το καλοκαίρι τον βρίσκουμε στη Μύκονο, το χειμώνα στα καλύτερα stages και μαγαζιά της Αθήνας, ενώ η Θεσσαλονίκη τον απολαμβάνει μια φορά το μήνα. Τον συναντήσαμε σε μια «στάση» από τις εμφανίσεις του και προσπαθήσαμε να καταλάβουμε τι «παίζει» στο μυαλό του.

– Γιατί επέλεξες για δεύτερη συνεχή σεζόν «Acro»;
«Καταρχάς είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι για δεύτερη χρονιά στο Acro και στο πλευρό του Γιώργου Σαμπάνη. Ήταν κάτι που είχε συμφωνηθεί και αποφασιστεί από πέρυσι λίγο πριν κλείσουμε, και προσωπικά αυτό με τιμά ιδιαίτερα γιατί προφανώς η δουλειά μου αναγνωρίστηκε και εκτιμήθηκε. Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα πέρυσι και με το Γιώργο τα έχουμε βρει πολύ καλά τόσο πάνω στο stage όσο και εκτός δουλειάς. Δεν είχα λοιπόν κανένα λόγο να μην αποδεχτώ την πρόταση και φέτος αφού περνάμε καλά πρώτα εμείς. Μας αρέσει αυτό που κάνουμε και το ίδιο δείχνει να αρέσει και στον κόσμο αφού μας προτιμάει και διασκεδάζει και φέτος μαζί μας».

Τι καινούριο θα δούμε/ακούσουμε φέτος;
«Υπήρξαν αλλαγές κι αυτό είναι λογικό βέβαια. Θέλεις βελτιώσεις πάντα σε αυτό που κάνεις και αγαπάς για να το εξελίξεις και να το μεταδώσεις και στον κόσμο. Μαζί με το Γιώργο φέτος είναι η Τάμτα και η Κατερίνα Λιόλιου που ξεχώρισε στο “Voice”. Η ομάδα είναι πλουσιότερη λοιπόν, και πάντα σε κοινό ύφος! Μια σκηνή με live αλλά και clubbing όπου την περισσότερη ώρα ο κόσμος είναι όρθιος και χορεύει περιμένοντας το επόμενο τραγούδι χωρίς συγκεκριμένο πρόγραμμα. Υπάρχει διαρκώς ένταση και αυτό το εισπράττουμε!»

Ποιο είναι αυτό το στοιχείο που κάνει το Acro να γεμίζει φανατικά με κόσμο πιστεύεις;
«Νομίζω ότι η απάντηση είναι απλή και συνήθως γεμίζει ερωτηματικά. Είμαστε ο εαυτός μας χωρίς μάσκες ή την προβλέψιμη μορφή ενός σχήματος. Διασκεδάζουμε και εμείς μαζί με τον κόσμο και τα δίνουμε όλα πάνω στη σκηνή. Ψαχνόμαστε συνεχώς για καινούρια πράγματα και δεν μας ενδιαφέρει τι ώρα θα τελειώσει κάθε βραδιά».

Τι είναι αυτό που κάνει για σένα τη δουλειά σου «μοναδική»;
«Η κάθε δουλειά είναι μοναδική. Στην περίπτωσή μου είναι ερωτικά συνδεδεμένη με εμένα εξού και “μοναδική”. Τώρα αν δούμε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά πάλι θα σου έλεγα ότι υπερέχει στα μάτια μου αφού τα συναισθήματα που μου προκαλεί είναι μοναδικά. “Αν αγγίξεις την καρδιά κάποιου, τότε αυτό είναι μοναδικό”, είπε ο Steve Jobs».

Πού αλλού θα σε «ακούμε» φέτος;

«Συνεχίζω και φέτος στο Block 146 στη Νέα Ερυθραία, κάθε Κυριακή με τα απίστευτα απογευματινά party στα οποία γίνεται κυριολεκτικά χαμός. New entry (για εμένα) το all time classic Rock n Roll στο Κολωνάκι, όπου παίζω κυρίως κάθε Σάββατο απόγευμα σε επιλεγμένες ημερομηνίες. Δεν ξεχνάω βέβαια ποτέ την λατρεμένη μου Θεσσαλονίκη όπου εμφανίζομαι στο Markiz μια φορά το μήνα, ενώ το tour σε Ελλάδα και εξωτερικό δεν σταματάει ποτέ!»

Info

Για να δείτε τα νέα του Αντώνη Δημητριάδη κάντε κλικ εδώ.

Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!