Άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα μιας από τις πιο αγαπημένες ελληνικής σειράς, των «Εγκλημάτων» αποκαλύπτουν οι Κώστας Κόκλας και Σταύρος Νικολαΐδης.

Τα «Εγκλήματα» προβλήθηκαν από τον ANT1 τις τηλεοπτικές σεζόν 1998-1999 και 1999-2000 και το ιδιαίτερο χιούμορ τους άφησε εποχή ενώ έμειναν στην ιστορία για τις απίστευτες ατάκες.

«Στο 8ο επεισόδιο της σειράς, ο παραγωγός φαλίρισε και σταματήσαμε» αποκάλυψε ο Κώστας Κόκλας, ο αγαπημένος «Αλέκος» από τη σειρά. «Στην αρχή, τα κανάλια δεν πίστευαν στο σενάριο της σειράς αλλά και τα πρώτα επεισόδια πήγαν άπατα, δεν κάνανε νούμερα. Μια μέρα ξαφνικά κάναμε 40%» περιγράφει.

«Ο ρόλος μου αλλά και αυτός της Κορίνας ήταν πολύ προχωρημένοι για κωμωδία σε οικογενειακή ζώνη» σχολίασε από την πλευρά του ο Σταύρος Νικολαϊδης, ο «Μιχαλάκης» της σειράς.

«Είχα ένα φίλο χασάπη που με είχε βοηθήσει για να είμαι πιο πειστικός στον ρόλο μου, ευχαριστώ Τάσο. Οι μπριζόλες που έκοβα ήταν ήδη κομμένες από πριν για να είναι τέλειο το αποτέλεσμα», αποκάλυψε ο… βοηθός του «Αλέκου» στο χασάπικο.

Περιγράφοντας ποια σκηνή τους έχει μείνει στο μυαλό, ο Κώστας Κόκλας θυμάται: «Δε βούλιαζε με τίποτα η Μαρία Καβογιάννη. Στο γύρισμα με το ναυάγιο δέσαμε βαρίδια στη Μαρία Καβογιάννη για να μπορέσει να βουλιάξει στο νερό».

«Μια από τις σκηνές που με κάνει και γελάω ακόμη είναι η εμφάνιση του Κώστα με δερμάτινη στολή, μαστίγιο και χνουδωτές παντόφλες» είπε από την πλευρά του ο Σταύρος Νικολαϊδης.

 «Ενας guest ρόλος που αγαπώ είναι αυτός του Φώτη. Θυμάμαι ακόμα την πλάκα με τους κροκόδειλους και την αντίδρασή του» προσέθεσε ο Σταύρος Νικολαΐδης.

«Μια πολύ συγκινητική στιγμή μου ήταν όταν είπα την τελευταία ατάκα των γυρισμάτων. Τότε έκλαψα δεν μπορούσα να σταματήσω» κατέληξε ο Κώστας Κόκλας.