Η Naughty Dog με το θρυλικό παιχνίδι «The Last of Us» άλλαξε τα δεδομένα στον χώρο του gaming σχεδόν δέκα χρόνια πριν. Από τότε συζητιέται κάποια μεταφορά του παιχνιδιού σε ταινία αλλά ο δημιουργός Neil Druckmann τελικά αποφάσισε ότι η μεταφορά θα ταίριαζε περισσότερο σε σειρά.

Ο ίδιος, όπως αναφέρει το lordoftheseries.gr είναι παραγωγός και σεναριογράφος, ενώ το παιχνίδι αποτελεί και την πρώτη μεταφορά PlayStation παραγωγή στη μικρή οθόνη.

Η πρώτη σεζόν θα έχει 10 επεισόδια και θα ακολουθεί τον Joel Miller συντροφιά με την πολύ σημαντική έφηβη Ellie, σε μια περιπέτεια, διασχίζοντας την χώρα προσεκτικά και αθόρυβα από τους μολυσμένους. 

Τους ρόλους θα τους υποδυθούν ο Pedro Pascal και η Bella Ramsey και το πρώτο επεισόδιο που ήδη έχει τελειώσει την παραγωγή, γυρίστηκε στον Καναδά.

Σε αυτό θα παρουσιάσει τα γεγονότα του προλόγου του παιχνιδιού, όπου θα δείξει στο κοινό,τον Joel σαν νέο χωρισμένο πατέρα στο Texas ο οποίος δραπετεύει από το ξέσπασμα. Τα γεγονότα της post apocalyptic ιστορίας μας μεταφέρουν 20 χρόνια μετά στην ζώνη καραντίνας της Βοστώνης λίγο πριν γνωρίσει την Ellie.

Θεωρείτε η πιο ακριβή παραγωγή στον Καναδά καθώς αγγίζει 8ψήφια νούμερα. Σίγουρα θα δούμε και νέους χαρακτήρες που θα κολλάνε στην ιστορία λόγω τηλεοπτικής μεταφοράς. 

Ημερομηνία πρεμιέρας δεν έχει δοθεί ακόμη αλλά οι πληροφορίες μας λένε ότι θα είναι κάποια στιγμή του φθινοπώρου – χειμώνα του 2022.

Μέχρι τότε ας απολαύσουμε τις φωτός παρακάτω