Το μιούζικαλ «Annie» κατεβαίνει από τη σκηνή αλλά για καλό σκοπό. Ο θίασος θα βρεθεί αύριο Σάββατο 15 Νοεμβρίου στις 14:00, στον πεζόδρομο της Κοραή προκειμένου να συμμετάσχει στη φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνει το infokids.gr για τα παιδιά που έχουν ανάγκη από υποστήριξη.

Στόχος της εκδήλωσης «Tα παιδιά βοηθούν παιδιά», είναι να συγκεντρωθούν τρόφιμα, φάρμακα, σχολικά είδη, παιχνίδια, ρούχα, είδη ατομικής προστασίας (κουβέρτες, παπλώματα, σεντόνια), τα οποία θα διατεθούν στην «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με σκοπό να δοθούν σε οικογένειες με παιδιά που τα χρειάζονται.

Μετά την περσινή επιτυχία το οικογενειακό μιούζικαλ «Annie» των Τόμας Μίχαν, Τσαρλς Στρόους και Μάρτιν Σαρνίν ανεβαίνει ξανά, αυτήν τη φορά στο Θέατρο Ακροπόλ, με ανανεωμένο καστ.

Η σκηνοθέτις της παράστασης Θέμις Μαρσέλλου επέλεξε φέτος από οντισιόν τις χαρισματικές Αδαμαντία Μαστροδούκα και Ζωή Πετράκη που ερμηνεύουν εκ περιτροπής τη μικρή ηρωίδα του έργου. Η Βίκυ Καγιά επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι και υποδύεται τη γραμματέα που τα βάζει με τη δεσποτική κυρία Χάνιγκαν (Άννα Παναγιωτοπούλου) και αλλάζει τη ζωή της Annie. Πλάι τους ο Παύλος Χαϊκάλης στον ρόλο του δισεκατομμυριούχου Ολιβερ Γουόρμπακς και ο Γιάννης Σαββιδάκης που ερμηνεύει τον ρόλο του δολοπλόκου αδερφού της Χάνιγκαν, τον οποίο κρατούσε πέρυσι ο Αργύρης Αγγέλου (εισιτήρια: από 7 έως 17 ευρώ).