Τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου στον εναλλακτικό πολυχώρο του Gazarte πραγματοποιήθηκε η έκθεση φωτογραφίας του «TheSunshineCollection». Κοινό, λάτρεις της φωτογραφίας και του ΜΕΤΑΧΑ και εκπρόσωποι των media παρευρέθηκαν στο πάρτι και ψήφισαν μεταξύ των 20 επικρατέστερων φωτογραφιών του διαγωνισμού αναδεικνύοντας τους 2 τυχερούς νικητές της πιο «ηλιόλουστης» έκθεσης φωτογραφίας.

Ο διαγωνισμός «έτρεξε» μέσω της εφαρμογής «TheSunshineCollection» στη σελίδα ΜΕΤΑΧΑ στο facebook: www.facebook.com/metaxa http://www.facebook.com/metaxaμεζητούμενο ο κάθε χρήστης να ανεβάσει τη δική του sunshine στιγμή!Οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στην onlinegallery ήταν συνυφασμένες με τον ήλιο της Ελλάδας που είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τη δημιουργία του ΜΕΤΑΧΑ .

Οι συμμετοχέςήτανπερισσότερες από 4.000καιξεπερνώντας κάθε προσδοκία, συγκέντρωσαν μοναδικό περιεχόμενο γύρω από το προϊόν, γεγονός το οποίο δυσκόλεψε αρκετά την επιλογή των 20 καλύτερων από την κριτική επιτροπή! Οι 20 επικρατέστερες φωτογραφίες εκτέθηκαν στο Gazarteκαι μεlive ψηφοφορία που διήρκησε όλη την ημέρα το κοινό ψήφισε και ανέδειξε τους 2 νικητές που κέρδισαν από ένα iphone 5c.

Κατά τη διάρκεια του πάρτι οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν μοναδικά cocktails με ΜΕΤΑΧΑ αλλά και φυσικά σφηνάκια με το νέο προϊόν ΜΕΤΑΧΑ Honey, το οποίο έκλεψε τις εντυπώσεις!

Την επιμέλεια, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση όλης της ενέργειας ανέλαβε η Hill&KnowltonDigital.

ΜΕΤΑΧΑ «TheSunshineCollection»: Γιατί τις ηλιόλουστες στιγμές θέλεις να τις κρατήσεις για πάντα!