Εννέα νέες ταινίες προβάλλονται από σήμερα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η βραβευμένη στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας ταινία της Σοφία Κόπολα είναι το Somewhere. Ο Τζόνι Μάρκο (Στήβεν Ντορφ) είναι διάσημος ηθοποιός που ζει κάνοντας καταχρήσεις και κατοικεί στο θρυλικό Chateau Marmont Hotel στο Χόλιγουντ. Μέχρι τη στιγμή που θα κληθεί να προσεγγίσει την 11χρονη κόρη του. Δείτε το τρέιλερ:

Μετά το Σπιρτόκουτο και την Ψυχή στο Στόμα, ο Γιάννης Οικονομίδης επιστρέφει με μια ταινία που δείχνει ότι οι σιωπές μπορεί να είναι τόσο επώδυνες όσο και οι λεκτικές επιθέσεις. Όταν ο πατέρας του Νίκου πεθαίνει, ο θείος του τον παροτρύνει να εγκαταλείψει την Πτολεμαΐδα και να έρθει στην Αθήνα. Ξαφνικά βρίσκεται αποκλεισμένος σε ένα «γκρίζο» προάστιο της πόλης με μόνη παρέα το θείο και τη θεία του. Μέχρι τη στιγμή που οι ισορροπίες ανάμεσα στους τρεις αρχίζουν ν’ αλλάζουν. Αυτή είναι η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη, ο Μαχαιροβγάλτης. Δείτε το τρέιλερ:

Το Red είναι μία κωμωδία με πράκτορες εν αποστρατεία που αναλαμβάνουν και πάλι δράση. Πρωταγωνιστούν: Μπρους Γουίλις, Μόργκαν Φρίμαν, Έλεν Μίρεν και Τζον Μάλκοβιτς. Δείτε το τρέιλερ:

Δεύτερο σίκουελ για τον Άρθουρ (από την ταινία Ο Άρθουρ και οι Μίνιμοϊ) έρχεται στις ελληνικές αίθουσες. Ο Μαλτάζαρ παγιδεύει τον Άρθουρ στη γη των Μίνιμοϊ και ταξιδεύει προς την αντίθετη κατεύθυνση, καταλήγοντας στον κόσμο των ανθρώπων. Όλα αυτά στο δεύτερο σίκουελ για τον Άρθουρ: Ο Πόλεμος των Δύο Κόσμων. Δείτε το τρέιλερ:

Ο δολοφόνος του «Σε βλέπω» τώρα και σε 3D. Το Saw 7 θα είναι και το τελευταίο σίκουελ. Η Ζιλιέτ Μπινός ενσαρκώσει μία ιδιοκτήτρια γκαλερί που ξεκινά ένα ταξίδι στην Τοσκάνη με συντροφιά έναν άγγλο συγγραφέα (Ουίλιαμ Σίλεμ) στην ταινία Γνήσιο Αντίγραφο. Δείτε το τρέιλερ:

Στο κομεντί Πάλι Εσύ, η Μάρνι (Κρίστεν Μπελ) αναγκάζεται να ανεχτεί ως μελλοντική σύζυγο του αδελφού της την αντίζηλό της στο Λύκειο. Όταν η μητέρα της νύφης γνωρίζει τη μητέρα του γαμπρού μία ακόμα ιστορία αντιζηλίας έρχεται στο φως. Δείτε το τρέιλερ:

Στην ταινία Η Ζωή όπως τη ξέρουμε, οι Katherine Heigl και Josh Duhamel στο ρόλο δυο κοινών γνωστών ενός ζευγαριού που σκοτώνεται σε δυστύχημα και αφήνει τη κηδεμονία του μωρού τους σ’αυτούς. Δείτε το τρέιλερ:

Τέλος, στην ταινία Μπάτσοι από τον πάγκο, οι ντετέκτιβ Κρίστοφερ Ντάνσον (Ντουέιν Τζόνσον) και Πι-Κέι Χάισμιθ (Σάμιουελ Λ. Τζάκσον) είναι οι πιο ικανοί και αγαπητοί αστυνομικοί στη Νέα Υόρκη. Λίγα γραφεία πίσω από τα δικά τους, κάθονται οι Άλεν Γκαμπλ (Γουίλ Φέρελ) και Τέρι Χόιτζ (Μαρκ Γουόλμπεργκ), εκείνοι που συνήθως βλέπουν τη δράση από τα αποδυτήρια.