Αρκετές νέες ταινίες καθώς και μια επανέκδοση ενός κλασικού φιλμ επιφυλάσσει η κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινά σήμερα.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους…

«Στα Όρια του Αύριο»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Νταγκ Λίμαν με τους: Τομ Κρουζ, Έμιλι Μπλαντ, Μπιλ Πάξτον

Πολεμώντας στις ακτές της Γαλλίας ενάντια σε εξωγήινους, ένας στρατιώτης σκοτώνεται στην πρώτη του μάχη. Γυρίζει όμως ξανά και ξανά πίσω στο χρόνο ξαναζώντας την ίδια ημέρα και προσπαθώντας να εκπαιδευτεί όσο καλύτερα μπορεί για να αλλάξει τη μοίρα του.

«Σκουριασμένη Πόλη»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Σκοτ Κούπερ με τους: Κρίστιαν Μπέιλ, Κέισι Άφλεκ, Ζόι Σαλντάνα, Γούντι Χάρελσον

Στο Μπράντοκ, μια παρακμάζουσα βιομηχανική περιφέρεια της Πενσιλβάνια, δύο αδέλφια ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους. Ο Ράσελ δουλεύει στο τοπικό χαλυβουργείο, όπως έκανε και ο πατέρας του. Αντίθετα, ο μικρός Ρόντνι κατατάσσεται στο στρατό, ενώ παράλληλα ψάχνει το εύκολο κέρδος στον τζόγο και σε παράνομους αγώνες πυγμαχίας. Ένα τραγικό περιστατικό, όμως, θα αλλάξει τις ισορροπίες, φέρνοντας τον Ράσελ πίσω από τα σίδερα. Μετά την αποφυλάκισή του πολλά πράγματα έχουν αλλάξει στη μικρή κοινότητα της βορειοανατολικής Αμερικής.

«Θεέ μου, τι σου Κάναμε;»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Φιλίπ ντε Σοβερόν με τους: Κριστιάν Κλαβιέ, Σαντάλ Λομπί, Ελοντί Φοντάν

Οι τυπικοί καθολικοί Γάλλοι αστοί Βερνέιγ προσπαθούν να συμβιβαστούν με την ιδέα πως έχουν για γαμπρούς έναν Εβραίο, έναν Άραβα κι έναν Κινέζο. Όταν η τέταρτη κόρη τους τους ανακοινώνει πως πρόκειται και αυτή να παντρευτεί, δεν είναι καθόλου προετοιμασμένοι γι’ αυτό που θα ακολουθήσει.

«Πέρα Από το Όνειρο»

Ισραηλινογερμανική ταινία, σκηνοθεσία Άρι Φόλμαν με τους: Ρόμπιν Ράιτ, Χάρβεϊ Καϊτέλ, Ντάνι Χιούστον, Τζον Χαμ

Η ηθοποιός Ρόμπιν Ράιτ πουλάει τα δικαιώματα της ψηφιακής της εικόνας στο στούντιο της Miramount και αποσύρεται από την υποκριτική. Δύο δεκαετίες αργότερα, κι ενώ παρακολουθεί ένα μελλοντολογικό συνέδριο, αντιδρά δημόσια στην ιδέα της Miramount να μπορεί ο καθένας να αγοράζει και να ζει εικονικά τη ζωή του σταρ που επιθυμεί, όταν ξεσπά μια εξέγερση.

«Τα Δεσμά του Διαβόλου»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ατόμ Εγκογιάν με τους: Ρις Γουίδερσπουν, Κόλιν Φερθ, Ντέιν ΝτεΧάαν, Αλεσάντρο Νιβόλα

Τον Μάιο του 1993 τρία οκτάχρονα αγόρια δολοφονούνται στο Γουέστ Μέμφις του Άρκανσο. Λίγο αργότερα οι αρχές συλλαμβάνουν και προσάγουν σε δίκη ως υπαίτιους τρεις νεαρούς, τους οποίους αναλαμβάνει να βοηθήσει ένας έμπειρος ιδιωτικός ντετέκτιβ, σίγουρος για την αθωότητά τους.

«Yves Saint Laurent»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Τζαλίλ Λεσπέρ με τους: Γκιγιόμ Γκαλιέν, Πιέρ Νινέ, Σαρλότ Λε Μπον

Η ζωή και το έργο του Ιβ Σεν Λοράν από τα νεανικά του χρόνια στην Αλγερία μέχρι τη γνωριμία του με τον σύντροφο και συνεταίρο του Πιέρ Μπερζέ και την καταξίωσή του ως ενός από τους σπουδαιότερους σχεδιαστές μόδας του 20ού αιώνα.

«Τι Ξέρεις για τον Έρωτα»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ερνστ Λιούμπιτς με τους: Μέλβιν Ντάγκλας, Μπέρτζες Μέρεντιθ, Μερλ Όμπερον

Επισκεπτόμενη έναν ψυχαναλυτή για τον υστερικό λόξιγκα που την ταλαιπωρεί, η Τζιλ αρχίζει να αμφισβητεί τη φαινομενική ευτυχία του γάμου της με τον απορροφημένο με τα επαγγελματικά του Λάρι. Η γνωριμία της με έναν εκκεντρικό πιανίστα θα περιπλέξει ακόμη περισσότερο τη συζυγική σχέση, η οποία οδεύει πλέον προς το διαζύγιο.