Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε νόστιμα και σωστά ψημένα ζουμερά μπριζολάκια; Η απάντηση είναι κανείς.

Γι’ αυτό κι εμείς σας δίνουμε τρεις εναλλακτικές επιλογές στο κέντρο για να τα απολαύσετε με την παρέα σας έτσι ακριβώς όπως πρέπει. Με κρασάκι και νόστιμα συνοδευτικά για ένα λουκούλλειο γεύμα που θα σας μείνει αξέχαστο.

Τα μπριζολάκια του Τέλη

Από τις πιο οικονομικές και φημισμένες επιλογές για νόστιμα μπριζολάκια στο κέντρο της πόλης. Τα μπριζολάκια του Τέλη, στην Ευριπίδου (νο 86), σερβίρουν με απλότητα και χωρίς πολυτέλειες καλοψημένα χοιρινά μπριζολάκια που γίνονται στην κυριολεξία ανάρπαστα εδώ και αρκετές δεκαετίες. Σωστό ψήσιμο, εμμονή στο ποιοτικό κρέας και λογικές τιμές στους παράγοντες που το έχουν μετατρέψει σε καθιερωμένο στέκι στην πλατεία Κουμουνδούρου.

Φίλεμα

Καθιερωμένη στάση στον πεζόδρομο της Ρόμβης (νο 16), για μεζεδάκια από την ελληνική, παραδοσιακή κουζίνα. Προτάσεις με βάση το κρέας (κυρίως) αλλά και πιάτα ημέρας, για τους μερακλήδες του κέντρου. Κεφτεδάκια Φίλεμα, παστουρμαδόπιτα, πικάντικο λουκάνικο, χοιρινά μπριζολάκια στις επιλογές που αξίζει να δοκιμάσετε.

Ψητοκρεοπωλείο Φάρμα Μπράλου

Ο χώρος του κρεοπωλείου της Φάρμας στον πεζόδρομο της Μηλιώνη (νο 9) στο Κολωνάκι διαμορφώθηκε ειδικά και πλέον φιλοξενεί, εκτός από τις βιτρίνες ψυγεία, με τα εκλεκτά κρέατα και τα κρεατοσκευάσματα της Φάρμας Μπράλου, και μια μεγάλη ψησταριά με κάρβουνα!

Το μενού του Ψητοκρεοπωλείου, είναι ιδιαίτερα πλούσιο, με όλα τα σουβλάκια και τα άλλα κρεατικά –μπριζολάκια χοιρινά, σουβλάκια, μπιφτέκι μοσχαρίσιο, παϊδάκια από αρνί γάλακτος κ.α.– να είναι φρέσκα και να ετοιμάζονται καθημερινά από τα χέρια της ομάδας της κουζίνας.