Ένα μουσικοχορευτικό υπερθέαμα που αφηγείται την ιστορία της Ελλάδας μέσα από την πορεία της αθηναϊκής επιθεώρησης αρχίζει στις 15 Μαρτίου στο θέατρο Badminton.

Πρωταγωνίστρια είναι η ίδια η «κυρία επιθεώρηση», που επιστρέφει στη σκηνή για να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο με την παράσταση «Θα σε πάρω να φύγουμε». Ένας 35μελής θίασος από εκλεκτούς ηθοποιούς, τραγουδιστές, μουσικούς και χορευτές ζωντανεύει τις περιπέτειες, τα σουξέ και τους έρωτές της.

Στο σανίδι παρελαύνουν οι μυθικοί πρωταγωνιστές, οι αμίμητες ατάκες, οι σπουδαίες φωνές, τα αθάνατα τραγούδια, τα κοσμικά στέκια και η λαμπερή μόδα μιας χρυσής εποχής. Κι από κοντά η επικαιρότητα, οι πολιτικές και κοινωνικές αλλαγές, η αστικοποίηση, η μοίρα της Ελλάδας πάντα με χιούμορ και σατιρική διάθεση.

Τη σκηνοθεσία και τις χορογραφίες έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, τα κείμενα και την έρευνα ο Άγγελος Πυριόχος, τη μουσική διεύθυνση ο Γιώργος Κατσαρός, τα σκηνικά-κουστούμια η Εύα Νάθενα, τους φωτισμούς ο Λευτέρης Παπαδόπουλος και την παραγωγή ο Μιχάλης Αδάμ

Στον 35μελή θίασο πρωταγωνιστούν στο ρόλο της «κυρίας επιθεώρησης» ο Αντώνης Λουδάρος και παίζουν οι: Τάνια Τρύπη, Μέμος Μπεγνής, Ελισάβετ Μουτάφη, Μιχάλης Μαρίνος. Στο ρόλο του Κομπέρ ο Γιώργος Καπουτζίδης. Την ορχήστρα διευθύνει ο Γιώργος Κατσαρός