Η Δέσποινα Βανδή αποθεώθηκε από το κοινό της Θεσσαλονίκης στην πρώτη συναυλία της φετινής περιοδείας της στην Ελλάδα. Η τραγουδίστρια ξεσήκωσε τους θαυμαστές της με τη μοναδική εμφάνισή της στις 16 αλλά και τις 17 του μήνα στο «Politeia live clubbing».

Η γνωστή τραγουδίστρια φανερά ανανεωμένη, μετά από μια πολύ επιτυχημένη χρονιά παρουσίας στο Thalassa People’s Stage ξεκίνησε δυναμικά τις συναυλίες της σε όλη την Ελλάδα, με πρώτο προορισμό τη Θεσσαλονίκη!

Η Δέσποινα Βανδή φέτος θα εμφανιστεί και με την Έλλη Κοκκίνου, σε μια συνεργασία έκπληξη που θα συζητηθεί πολύ. Οι δυο τραγουδίστριες θα ανεβούν μαζί στη σκηνή σε τρεις συναυλίες, που θα γίνουν μέσα στον Ιούλιο σε Ηράκλειο (23/7), Ρόδο (24/7) και στο Φεστιβάλ της Σύμης (25/7).

Ακολουθεί μια ακόμη συναυλία στην Πάτρα στις 31 Ιουλίου, ενώ τον Αύγουστο θα ταξιδέψει για την Πάφο και την Κύπρο, όπου θα δώσει δυο μοναδικές συναυλίες μαζί με το ελληνικό συγκρότημα «48 ώρες» στις 6 και τις 7 του μήνα.

Μόλις επιστρέψει από την Κύπρο η Δέσποινα Βανδή θα συνεχίσει τις συναυλίες της με την Έλλη Κοκκίνου σε διάφορους προορισμούς της Ελλάδας. Το πρόγραμμα των εμφανίσεών τους διαμορφώνεται ως εξής:
9/08 : Νάξο
11/08 : Μυτιλήνη
13/08 : Ρέθυμνο
14/08 : Σητεία
20/08 : Πάργα

Τέλος, η τραγουδίστρια θα δώσει μια μοναδική συναυλία στις 21 Αυγούστου στην Κέρκυρα και θα ολοκληρώσει την περιοδεία της με την εμφάνιση στο στάδιο ΟΑΚΑ στις 25 του μήνα.