Πρεμιέρα κάνει σήμερα ο θερινός κινηματογράφος CINE ΑΙΓΛΗ στον καταπράσινο κήπο της Αίγλης Ζαππείου στην καρδιά της Αθήνας και επίσημη έναρξη των προβολών που αναμένονται εντυπωσιακές καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ενταγμένο στη μεγάλη οικογένεια των Village Cinemas, το θερινό της Αίγλης θα παρουσιάσει σε πρώτη προβολή κάποιες από τις πλέον αναμενόμενες ταινίες του καλοκαιριού όπως The hangover 2, Harry Potter και Green Lantern.

Κάθε Τετάρτη στο CINE ΑΙΓΛΗ αγοράζετε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός, μέσα από το πρόγραμμα 2 for 1 της Cosmote με τα Village Cinemas.

Ιστορικό, Αγαπημένο, Θερινό
Το 1903 ήταν το χρονικό σημείο που σηματοδότησε την πρώτη προβολή του κινηματογράφου με την προβολή της γαλλικής ταινίας «Δέκα Γυναίκες Κυνηγούν έναν άντρα».

Η βουκαμβίλια και το γιασεμί, οι φωτεινές πυγολαμπίδες, τα πάνινα καθίσματα, τα αστέρια του ουρανού και η ευχάριστη ψυχρή νότα στον αέρα που σε κάνει να αναζητάς μια εσάρπα, είναι “τελετουργικά” στοιχεία του θερινού κινηματογράφου και για πολλούς πολύ σημαντικότερα ακόμα και από μια πολύ καλή ταινία.

Σε έναν καταπράσινο κήπο με εξαιρετική ακουστική και ποιότητα στην εξυπηρέτηση των θαμώνων σε συνδυασμό με τις γευστικές χειροποίητες προτάσεις, ο ιστορικός κινηματογράφος CINE ΑΙΓΛΗ αποτελεί το καλύτερο σημείο αναζήτησης όλων αυτών των χαρακτηριστικών που συνθέτουν τον όρο θερινός κινηματογράφος.