Σε μαγικό ταξίδι με προορισμό την Πόλη και τις συγκινήσεις που ξυπνά, μας καλεί στο Παλλάς η Ευανθία Ρεμπούτσικα.

Με το βιολί της και την αγάπη της για την Πόλη, θα θυμηθεί μαζί μας τις μυρωδιές, τα χρώματα και τις γεύσεις που την οδήγησαν στην Πολίτικη κουζίνα. Θα παίξει τις μουσικές που έντυσαν τιςβραβευμένες τουρκικές ταινίες «Babam ve Oglum» και «Ulak».

«Με αυτή τη συναυλία θέλω να αισθανθώ τους ακροατές να έρχονται κοντά μου, να μου χαϊδεύουν τον ώμο, όπως κάνει στις συναυλίες το βιολί μου. Και να ταξιδέψουμε μαζί για την αγαπημένη μου Κωνσταντινούπολη… να ξεχαστούμε», λέει η καλλιτέχνης.

Μαζί της οι μουσικοί Αντρέας Συμβουλόπουλος στο πιάνο, Πάνος Δημητρακόπουλος στο κανονάκι, Σωκράτης Συνόπουλος στην πολίτικη λύρα, Παντελής Στόικος στο καβάλ, Πλούταρχος Ρεμπούτσικας στο τσέλο, Fergus Curry στο κόντρα-μπάσο, Νίκος Παπαβρανούσης στα τύμπανα και η Dilek Koc στο τραγούδι.

H Ευανθία θα παίξει επίσης ορχηστρικά από «Το Αστέρι κι η Ευχή», «Μικρές Ιστορίες» και «Μεγάλοι Έλληνες». Τον ήχο επιμελείται ο Νίκος Βεκίρης και τα φώτα ο Τάκης Ζερβουλάκος.

Παλλάς: Βουκουρεστίου 5

Τηλ.: 210-3213100

Τιμές εισιτηρίων 30, 40, 50, 60 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων Ημέρες και ώρες λειτουργίας ταμείων: Δευτέρα έως Σάββατο 09.00 – 20.00 και τις Κυριακές 12.00-20.00. Με πιστωτική κάρτα : 210 81 0 81 81.Κρατήσεις μέσω Internet: http://www.ellthea.gr/ , στα Public, στα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου, στην τράπεζα Πειραιώς με την υπηρεσία Easy ticketing σε επιλεγμένα καταστήματα.