Επτά νέες ταινίες προβάλλονται από σήμερα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζει το «The fighter» με τον Κρίστιαλ Μπέιλ αλλά και η ελληνική ταινία το «Πέταγμα του Κύκνου».

Το «Πέταγμα του Κύκνου» είναι μία ελληνική ταινία σε σκηνοθεσία Νίκου Τζήμα με τους: Τζέιμς Ντ’ Άρσι, Αλίσια Γουίτ, Κολμ Μίνι, Γιάννη Βούρο. Ένας αγωνιστής του Πολυτεχνείου γίνεται υψηλόβαθμο στέλεχος πολυεθνικής, αλλά μια μεγάλη οικολογική καταστροφή για την οποία είναι συνυπεύθυνος θα τον αναγκάσει να αναθεωρήσει τις προτεραιότητές του.

Δείτε το τρέιλερ:

Στη Μασαχουσέτη της δεκαετίας του ’80 ο Μίκι «Ιρλανδός» Γουόρντ είναι ένας ταλαντούχος μποξέρ ο οποίος έχει για μάνατζερ τη μητέρα και για προπονητή τον μεγαλύτερο αδελφό του. Τα μπλεξίματα του τελευταίου με τα ναρκωτικά, ωστόσο, δημιουργούν προβλήματα στην καριέρα του Μίκι, ο οποίος αποφασίζει να συνεχίσει χωρίς την οικογένειά του. Αυτό είναι το «The fighter», αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Ο’ Ράσελ με τους: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Κρίστιαν Μπέιλ, Μελίσα Λίο, Έιμι Άνταμς.

Δείτε το τρέιλερ:

Στο «Δίλημμα», όταν ο Ρόνι καταλαβαίνει ότι η γυναίκα του καλύτερου φίλου και συνεργάτη του τον απατά, διστάζει για το αν θα πρέπει –και με ποιον τρόπο– να του το αποκαλύψει. Aμερικανική κωμωδία σε σκηνοθεσία Ρον Χάουαρντ με τους: Βινς Βον, Κέβιν Τζέιμς, Γουινόνα Ράιντερ, Τζένιφερ Κόνελι.

Δείτε το τρέιλερ:

Ακόμα μία ελληνική ταινία βγαίνει αυτή τη βδομάδα στους κινηματογράφους, «45 τετραγωνικά» σε σκηνοθεσία Στράτου Τζίτζη με τους: Ράνια Οικονομίδου, Έφη Λογγίνου, Αντίνοο Αλμπάνη. Η 23χρονη Χριστίνα, πωλήτρια σε μαγαζί, μετακομίζει από το σπίτι της μητέρας της σε ένα διαμέρισμα 45 τετραγωνικών στην Αχαρνών και προσπαθεί με 700 ευρώ να τα βγάλει πέρα στην καινούργια της πραγματικότητα.

Δείτε το τρέιλερ:

«Η άλλη όχθη»μία γεωργιανή ταινία σε σκηνοθεσία Γκεόργκε Οβασβίλι με τους: Τέντο Μπεκαουρί, Γκαλόμπα Γκαμπαρία. Ο 12χρονος Τέντο, πρόσφυγας στη Γεωργία, διασχίζει τη χώρα και τα σύνορα για την Αμπχαζία, αναζητώντας τον για χρόνια χαμένο πατέρα του.

Δείτε το τρέιλερ:

Μια νεαρή μητέρα αφηγείται σε έναν κοινωνικό λειτουργό την απίστευτη ιστορία της, από τη νομαδική ζωή στην Ανατολική Ευρώπη μέχρι ένα «λογοτεχνικό» πορνείο πολυτελείας στο Λίβερπουλ. Αυτή είναι η υπόθεση της ταινίας «Νύχτες του Πασκάλ». Ουγγρική ταινία σε σκηνοθεσία Σάμπολτς Χάιντου με τους: Ορσόλια Τορόκ – Ίλιες, Άντι Βασλουιάνου, Σαμγκάρ Αμράμ.

Δείτε το τρέιλερ:

Και τελειώνουμε με μία ρώσικη ταινία σε σκηνοθεσία Αλεξέι Φεντορτσένκο με τους: Ιγκόρ Σεργκέγιεφ, Βίκτορ Σουκορούκοφ. Δύο φίλοι και η σορός της γυναίκας του ενός από αυτούς διασχίζουν οδικώς την Κεντροδυτική Ρωσία για τη Μαύρη Λίμνη, όπου θα την «αποχαιρετίσουν» με τον παραδοσιακό τρόπο της φυλής των Μέργια.

Δείτε το τρέιλερ: