Για δεύτερη φορά από το 2018 που παρουσιάστηκε ανανεώνεται η αμιγώς ηλεκτρική Jaguar I-Pace, με φρεσκάρισμα της εμφάνισής της και περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης.

Οι λίγες εμφανισιακές αλλαγές στην I-Pace εντοπίζονται στην κλειστή μάσκα που τώρα είναι βαμμένη σε γκρι, αντί για gloss black, χρώμα, ενώ τα κάθετα πτερύγια στην όψη του αυτοκινήτου διαθέτουν την ίδια απόχρωση και το κάτω τμήμα των θυρών, ο διαχύτης στο πίσω μέρος και ο εμπρός προφυλακτήρας είναι βαμμένοι στο χρώμα του αμαξώματος.

Σε μαύρο χρώμα είναι επίσης τα πλαίσια των παραθύρων, τα καλύμματα των καθρεπτών και τα σήματα στο πίσω μέρος, ενώ στην χρωματική παλέτα προστίθενται νέες επιλογές για το χρώμα του αμαξώματος.

Το τετρακίνητο πολυτελές όχημα κινούν δύο ηλεκτροκινητήρες με συνολική απόδοση 400 ίππων και 696 Nm ροπή, με δυνατότητα να το επιταχύνουν από στάση στα 100 χλμ./ώρα μέσα σε 4,8 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 200 χλμ/ώρα. Η ανανεωμένη I-Pace τροφοδοτείται από μια μπαταρία ιόντων λιθίου χωρητικότητας 90 kWh, η οποία εξασφαλίζει αυτονομία έως και 470 χλμ. (WLTP).

Η μέγιστη ισχύς φόρτισης είναι στα 100 kW σε ταχυφορτιστή συνεχούς ρεύματος. Έτσι η μπαταρία μέσα σε 15 λεπτά αποθηκεύει ενέργεια για την κάλυψη 127 χλμ. Σε wallbox 11 kW και τριφασική παροχή, η ανά ώρα ανάκτηση είναι ικανή για την κάλυψη 53 χλμ., ενώ για πλήρη φόρτιση απαιτούνται 8,6 ώρες. Τέλος, σε wallbox 7 kW, οι αντίστοιχες τιμές είναι 35 χλμ. και 12,75 ώρες.
Επιπλέον, υπάρχει η λειτουργία Low Cost Hours Only, με τον οδηγό να ορίζει ο ίδιος τις ώρες της διαδικασίας φόρτισης. Ο ίδιος μπορεί επίσης να ρυθμίζει τη φόρτιση ώστε να σταματά μόλις η μπαταρία φτάνει σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο.

Στο εσωτερικό δεν υπάρχουν αλλαγές με όλες τις εκδόσεις να διαθέτουν το multimedia σύστημα Pivi Pro σαν μέρος του στάνταρ εξοπλισμού. Επίσης, το preconditioning είναι μία χρήσιμη τεχνολογία που αναβαθμίζει την άνεση, καθώς ενώ το όχημα είναι συνδεδεμένο, θερμαίνει ή ψύχει αυτόματα τη μπαταρία στην ιδανική θερμοκρασία και ταυτόχρονα κάνει το ίδιο για το εσωτερικό. Έτσι μεγιστοποιείται η αυτονομία, ενώ η λειτουργία μπορεί να ρυθμίζεται είτε χρησιμοποιώντας την οθόνη αφής του οχήματος ή την εφαρμογή Jaguar Remote App.