Σε μια αγορά όπου η παράδοση των νέων αυτοκινήτων στους ιδιοκτήτες μπορεί να απέχει έως και σχεδόν 2 χρόνια από την ημέρα της παραγγελίας, η Ford Motor Ελλάς εξασφάλισε την εισαγωγή στη χώρα μας ικανού αριθμού μοντέλων Puma στην έκδοση ST-Line Design, με αποτέλεσμα το δημοφιλές compact SUV να είναι ένα από τα ελάχιστα ετοιμοπαράδοτα νέα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς με άμεση διαθεσιμότητα για τους πελάτες.

Η έκδοση ST-Line Design διαθέτει πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό και συνδυάζεται με το αποδοτικό και οικονομικό σε κατανάλωση καυσίμου κινητήριο σύνολο 1.0 λίτρου EcoBoost Hybrid, το οποίο διαθέτει ήπια υβριδική τεχνολογία και αποδίδει μέγιστη ισχύ 125 ίππων, εξασφαλίζοντας αξιοπρεπέστατες επιδόσεις τόσο με το χειροκίνητο κιβώτιο των 6 σχέσεων όσο και με το αυτόματο 7τάχυτο Powershift.


Η ετοιμοπαράδοτη έκδοση ST-Line Design του Puma περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αναλογικό πίνακα οργάνων, κάμερα οπισθοπορείας, λειτουργία πλοήγησης μέσω σύνδεσης κινητού τηλεφώνου (Android Auto και Apple Car Play), SYNC2.5 και ενσωματωμένο μόντεμ, αλλά και μία πλούσια σουίτα συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης της οδήγησης, συμπεριλαμβανομένης της υποβοήθησης έναντι σύγκρουσης και αυτόματου φρεναρίσματος, υποβοήθησης και προειδοποίησης διατήρησης λωρίδας, αναγνώρισης ορίων ταχύτητας και προειδοποίησης κόπωσης οδηγού.

Οι τιμές των ετοιμοπαράδοτων Puma είναι € 26.037 για την έκδοση με το χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο ταχυτήτων και € 28.487 για την έκδοση με το αυτόματο 7τάχυτο Powershift κιβώτιο. Η αγορά είναι δυνατόν να γίνει και με τα προγράμματα χρηματοδότησης της Ford Finance που έχουν επιτόκιο από 2,99% και σταθερές μηνιαίες δόσεις με ευέλικτη περίοδο αποπληρωμής διάρκειας έως 84 μηνών.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.