Μετά την επιτυχία της πρώτης σεζόν, το πρωτάθλημα ενιαίου τύπου Leon Eurocup θα ξεκινήσει τη δεύτερη αγωνιστική του σεζόν στις 25 Απριλίου 2015.

Στο ημερολόγιο περιλαμβάνονται επτά αγωνιστικά Σαββατοκύριακα σε μερικές από τις πιο όμορφες αλλά ταυτόχρονα απαιτητικές ευρωπαϊκές πίστες. Χιλιάδες οπαδοί ανυπομονούν για την εκκίνηση, για συναρπαστικούς αγώνες και σκληρές μάχες.

Η Seat το 2014 ξεκίνησε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού με το Leon Eurocup. Τα Leon Cup Racer των 330PS εγγυώνται κορυφαία απόδοση με μία καλή αναλογία έμπειρων αλλά και νεότερων οδηγών αγώνων να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.

Μετά τους έξι αγώνες της πρώτης χρονιάς, για την νέα σεζόν του πρωταθλήματος υπάρχουν επτά αγωνιστικά Σαββατοκύριακα στους πιο διάσημους αγωνιστικούς προορισμούς. Η δεύτερη σεζόν ξεκινάει στο τέλος Απριλίου στο Paul Ricard της Γαλλίας και συνεχίζει μέσω Estoril και Silverstone στην Αυστρία. Φυσικά, στην λίστα με τις διάσημες πίστες περιλαμβάνονται το Nürburgring και η Monza.

Το ημερολόγιο 2015 του Seat Leon Eurocup…

– 25-26 Απριλίου, Paul Ricard (Γαλλία)
– 9-10 Μαΐου, Estoril (Πορτογαλία)
– 6-7 Ιουνίου, Silverstone  (Ηνωμένο Βασίλειο)
– 4-5 Ιουλίου, Red Bull Ring (Αυστρία)
– 19-20 Σεπτεμβρίου, Nürburgring (Γερμανία)
– 3-4 Οκτωβρίου, Monza (Ιταλία)
– 31 Οκτωβρίου/1 Νοεμβρίου, Βαρκελώνη (Ισπανία)

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.seat-sport.com/eurocup.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.