Η νεοσύστατη Qoros, μετά τα Qoros 3 sedan και 3 Hatch, παρουσίασε το εντυπωσιακό Qoros 9 sedan concept, ένα πρωτότυπο όχημα που μας δείχνει πως φαντάζονται στην εταιρεία τη μελλοντική ναυαρχίδα τους.

Μία από τις νεώτερες εταιρείες της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, η Qoros, έδωσε πέρσι το παρόν με το λανσάρισμα του Qoros 3 sedan, με το 3 Hatch να ακολουθεί. Πρόκειται για μία σύμπραξη Κίνας και Ισραήλ, η οποία –παρόλο το σύντομο της ιστορίας της- προετοιμάζει ήδη το μέλλον της, όπως αυτό αποτυπώνεται στο Qoros 9 sedan concept.

Σχεδιάστηκε από τον Jihoon Seo, έναν Κορεάτη 29 ετών, ο οποίος φοιτά στο Coventry University School of Art and Design. Το Qoros 9 αντιπροσωπεύει για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει η ναυαρχίδα της εταιρείας το 2020. Η σχεδίαση του εν λόγω πρωτότυπου οχήματος σκιαγραφείται από τις μικρές γυάλινες επιφάνειες, το μακρύ ρύγχος, το μικρό πίσω μέρος και τη γραμμή της οροφής που «σβήνει» κατεβαίνοντας, δίνοντας στο όχημα μια όψη κουπέ. Τα φωτιστικά σώματα εμπρός-πίσω είναι τεχνολογίας LED και Xenon, ενώ οι τροχοί των 19 ιντσών έχουν τοποθετηθεί στις άκρες του αμαξώματος.

Το concept παρουσιάστηκε στο διαγωνισμό σχεδίασης του πανεπιστημίου, όπου τόσο αυτό όσο και ο δημιουργός του βραβεύτηκαν.

Πηγή: autotriti.gr