Το Shell Smart Club εγκαινιάζει μια νέα περίοδο στη συνεργασία του με την Anytime, το κανάλι απευθείας ασφάλισης της INTERAMERICAN. Η πελατοκεντρική στρατηγική των δύο εταιρειών αποτελεί την κοινή βάση για προτάσεις και παροχές αμοιβαίου εμπορικού ενδιαφέροντος προς τους πελάτες τους, με πραγματικό και άμεσο όφελος γι’ αυτούς.

Συγκεκριμένα, το Shell Smart Club προσφέρει τη δυνατότητα στα μέλη του να ασφαλίσουν το όχημά τους μέσω της ιστοσελίδας του allSmart.gr και να κερδίζουν gift card αξίας €20 για καύσιμα ή άλλες αγορές στα πρατήρια Shell, καθώς και διπλάσιους πόντους για όλο το διάστημα της εξάμηνης ή δωδεκάμηνης ασφάλισής τους, καθώς και για την ανανέωση ασφάλισης του ίδιου οχήματος.

Πιο αναλυτικά, μετά τον πρώτο μήνα ασφάλισης στην Anytime και για όλη την περίοδο ασφαλιστικής κάλυψης, οι πόντοι που συγκεντρώνουν τα μέλη του Shell Smart Club βάσει των μηνιαίων συναλλαγών τους σε αγορές καυσίμων Shell θα διπλασιάζονται αυτόματα τον επόμενο μήνα. Έτσι, τα μέλη αποκτούν περισσότερους πόντους πιο γρήγορα για να τους εξαργυρώσουν σε πλούσια δώρα.

Οι ενδιαφερόμενοι για να επωφεληθούν από την προσφορά δηλώνουν απλά τον αριθμό της κάρτας τους Smart Club κατά την έκδοση του συμβολαίου online στο allsmart.gr.

Ασφαλιστείτε τώρα στο allSmart.gr και επωφεληθείτε από τη μοναδική συνεργασία με την Anytime!