Ο περίφημος καναδός dj Deadmau5 δεν φείδεται σε τρέλες, αυτή τη φορά όμως το τρολάρισμά του ήταν επικό!

Κι ενώ δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που βλέπουμε celebrity να τυλίγει το supercar του με ό,τι μπορεί και δεν μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους, ο Deadmau5 -κατά κόσμον Joel Thomas Zimmerman- έβαλε σε όλους τα γυαλιά όταν απαθανάτισε τη διαβόητη Nyan Cat στη Ferrari των 250.000 δολαρίων!

Ήταν τον περσινό Οκτώβριο λοιπόν όταν ο dj ανέβασε στη σελίδα του στο Instagram την ιδέα του και τα πρώτα σχέδια, κανείς ωστόσο δεν τον πήρε στα σοβαρά.

Κι όμως, το τελικό προϊόν είναι τώρα πανέτοιμο, όπως παρατηρούμε στις δύο φωτογραφίες που ανέβασε στο Facebook με το caption «win»!

Κι αν κατέβηκε κάποιος στη Γη το 2014, η Nyan Cat είναι μια γατούλα anime αισθητικής 8-bit που ανέβηκε σε βιντεάκι στο YouTube τον Απρίλιο του 2011 και πετούσε για 10 ολόκληρες ώρες πάνω στον νυχτερινό ουρανό, την ώρα που ένα εξωφρενικό γιαπωνέζικο τραγούδι, που πάει κάπως έτσι «Nyanyanyanyanyanyanya»(!), σου έκανε τα νεύρα σμπαράλια.

Παρόλα αυτά, το βίντεο έγινε viral και εκτοξεύτηκε στην πέμπτη θέση των βίντεο με τις περισσότερε2 προβολές της χρονιάς! Απίστευτο πράγματι, τόσο για το ίντερνετ όσο και την παγκόσμια κοινότητα των χρηστών.

Ο superstar Deadmau5 προφανώς τη λάτρεψε όμως και τη θέλησε πάνω στη Ferrari του, την οποία θα περιφέρει με καμάρι στα σιρκουί της φετινής διοργάνωσης του Gumball 3000! Περαστικά…