Εφαρμογή «myOpel» για τα ηλεκτρικά

Ειδικές λειτουργίες για τα Corsa-e και Grandland X Plug-in-Hybrid


AUTO
19:47
09/04/2020
Εφαρμογή «myOpel» για τα ηλεκτρικά
2
loading

Πόση αυτονομία μου απομένει; Πώς μπορώ να φορτίσω το Corsa-e ή το Grandland X Plug-in-Hybrid όσο το δυνατόν πιο οικονομικά και πως μπορώ απλά να ρυθμίσω εκ των προτέρων την επιθυμητή θερμοκρασία στην καμπίνα; Η νέα εφαρμογή myOpel απαντά σε αυτά τα ερωτήματα. Με την εν λόγω εφαρμογή και ένα smartphone, μπορείτε να μαθαίνετε την κατάσταση φόρτισης, να επιλέγετε την ώρα φόρτισης και να ενεργοποιείτε το σύστημα κλιματισμού (A/C) ανά πάσα στιγμή. Η εφαρμογή στέλνει επίσης υπενθυμίσεις για σημαντικά ραντεβού, όπως επισκέψεις στο συνεργείο.

Ένα έξυπνο σύστημα υπολογίζει την αυτονομία που εμφανίζει η εφαρμογή myOpel. Αυτή δεν λαμβάνει υπόψιν μόνο την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας, αλλά και το μέχρι πρότινος στυλ οδήγησης. Εάν κάποιος οδηγεί το Corsa-e οικονομικά, αυτό έχει θετικό αντίκτυπο στην αυτονομία. Εάν πάλι υιοθετεί ένα πιο σπορ στυλ οδήγησης, εμφανίζεται διαφορετική πρόβλεψη αυτονομίας, ακόμα και με ίδια κατάσταση φόρτισης. Επομένως, οι ρεαλιστικές προβλέψεις αυτονομίας καθιστούν την εφαρμογή αξιόπιστη βοηθό για το επόμενο ταξίδι.

Η δεύτερη λειτουργία απομακρυσμένου ελέγχου αφορά στη διαχείριση φόρτισης. Όταν το ηλεκτρικά Opel είναι συνδεδεμένα, οι χρήστες μπορούν να ορίζουν μία συγκεκριμένη ώρα για την έναρξη της φόρτισης. Έτσι, εάν γίνεται χρήση νυχτερινού ρεύματος, προκύπτει σημαντικό οικονομικό όφελος για τον καταναλωτή.

Τέλος, τα δυο μοντέλα περιλαμβάνουν σύστημα κλιματισμού (A/C) στο βασικό εξοπλισμό, που μπορεί να προγραμματίζεται μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής. Αυτή η λειτουργία ονομάζεται ‘preconditioning’ και επιτρέπει τη ρύθμιση της επιθυμητής θερμοκρασίας στο εσωτερικό του οχήματος πριν ξεκινήσει το ταξίδι, ανεξάρτητα εάν η εξωτερική θερμοκρασία είναι -10 ή +30 βαθμοί Κελσίου.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Μπράβο στην Όπελ για το app αλλα

    Πώς θα πάρουμε ηλεκτρικό όταν δεν έχουμε λεφτά; Πώς θα πάρουμε ηλεκτρικό όταν δεν μπορούμε να τα φορτίζουμε.

    1. avatar Giorgis

      Δεν τη νοιάζει την Opel αν μπορούμε εμείς στην Ελλάδα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει