Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 22-24 Ιανουαρίου 2020 το Ετήσιο Συνέδριο του Δικτύου της Hyundai Ελλάς για το 2020 στο εργοστάσιο της Hyundai Motor Company, όπου παράγονται τα i30, Tucson και, στο άμεσο μέλλον, το ηλεκτρικό Kona.

Στο διήμερο συνέδριο συμμετείχε το σύνολο του Δικτύου της Hyundai Ελλάς. Σε ευχάριστο και εποικοδομητικό κλίμα είχε την ευκαιρία να δει από κοντά την παραγωγή αυτοκινήτων, τις πολυάριθμες φάσεις ποιοτικού ελέγχου καθώς επίσης και να γνωρίσει από κοντά τις μεγάλες αλλαγές που συντελούνται στην αυτοκίνηση με την είσοδο της ηλεκτροκίνησης.

Οι αλλαγές θα αφορούν τόσο στο προϊοντικό επίπεδο όσο και στο μοντέλο λειτουργίας των εταιρειών, με την Hyundai να απαντά στις προκλήσεις αυτές με ιδιαίτερα αποτελεσματικό τρόπο.

Το συνέδριο της Hyundai Ελλάς ολοκληρώθηκε με τη βράβευση των κορυφαίων Επίσημων Εμπόρων και Επισκευαστών του δικτύου της εταιρείας για το 2019, ως ακολούθως :

ΒελμάρΘέρμης, Θεσσαλονίκη – Sales Excellence Award
Γαβριηλίδης ΕΠE, Βέροια – Sales Excellence Award
Χ. Μητρόπουλος Α.Ε., Ν. Λιόσια – AfterSalesExcellence Award
Αθ. Νασιακόπουλος Α.Ε., Λάρισα – After Sales Excellence Award

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.