Στην Ουγγαρία έπεσε η αυλαία του φετινού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι(ERC), στις 8-10 Νοεμβρίου 2019 και για ακόμη μια χρονιά η SEAJETS ήταν χορηγός  του θεσμού που βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της παγκόσμιας ομοσπονδίας αυτοκινήτου FIA, στηρίζοντας παράλληλα τους οδηγούς που κατάφεραν να επιτύχουν την 1η και 2η θέση στην τελική βαθμολογία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ειδικότερα, ύστερα από 8 αγωνιστικές συναντήσεις ο Βρετανός Chris Ingram που συμμετείχε με το Skoda Fabia, ήταν αυτός που ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας την θέση του πρωταθλητή. Τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος κατέκτησε ο Ρώσος Alexey Lukyanuk με το Citroen C3.

Ο Chris Ingram με το συνοδηγό του Ross Whittock

Η SEAJETS, η εταιρεία με το μεγαλύτερο στόλο ταχυπλόων στον κόσμο, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι (ERC), ένα θεσμό υψηλού επιπέδου με μεγάλη απήχηση στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού παγκοσμίως. Με τις φετινές χορηγίες αποδεικνύει έμπρακτα για ακόμη μια φορά ότι  βρίσκεται πάντα δίπλα στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

O Μάριος Ηλιόπουλος, Υπεύθυνος Στρατηγικού σχεδιασμού και ανάπτυξης της SΕΑJETS, ο όποιος συμμετέχει ενεργά και με μεγάλη επιτυχία στους αγώνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού (ο ίδιος αναδείχτηκε για μια ακόμη φορά πρωταθλητής Ελλάδας για το 2019 στους αγώνες Ανάβασης Formula saloon) δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όλοι εμείς στη SEAJETS είμαστε πολύ χαρούμενοι που στηρίζουμε και φέτος το σπουδαίο αυτό αθλητικό γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού και συγχαίρουμε τον Chris Ingram και τον Alexey Lukyanuk για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους. Η Seajets είναι μαζί με τον Chris και τον Alexey πρωταγωνιστές στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κατακτώντας μαζί τους την 1η και 2η θέση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η επιτυχία για εμάς είναι μονόδρομος, έτσι μένοντας πιστοί στο όραμά μας, δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε και στο μέλλον κορυφαίους θεσμούς και αθλητές που προάγουν την αριστεία, τη συνέπεια και την πειθαρχία, αρχές και αξίες που χαρακτηρίζουν το σύνολο της δραστηριότητάς μας.»