Η Seat Τεχνοκάρ συμμετέχει και φέτος στην έκθεση Αυτοκίνηση 2019, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού) από το Σάββατο 09 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019.

Στο περίπτερο της μάρκας θα εκτίθεται όλη η γκάμα μοντέλων της, ενώ το ενδιαφέρον του κοινού αναμένεται να συγκεντρώσουν τα εντυπωσιακά SUVs, καθώς και τα ιδιαίτερα οικονομικά μοντέλα φυσικού αερίου TGI.

Η πρώτη φάση της μεγαλύτερης «επιθετικής προϊοντικής πολιτικής» της Seat ολοκληρώθηκε πρόσφατα με το λανσάρισμα του μοντέλου-ναυαρχίδας της μάρκας, του νέου Tarraco, το οποίο ολοκλήρωσε την οικογένεια SUVs της μάρκας, ως ο μεγαλύτερος αδελφός των γνωστών μοντέλων Ateca και Arona.

Παράλληλα, η Seat πιστή στη δέσμευση της να μειώσει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, έχει επενδύσει σε οχήματα διπλού καυσίμου τροφοδοτούμενα με CNG και βενζίνη. Στο περίπτερο οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τρία αξιόλογα μοντέλα TGI, οχήματα που είναι από τα «καθαρότερα», οικονομικότερα και αποδοτικότερα της αγοράς.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να δουν από κοντά τα εξής μοντέλα της Seat:

  • Tο Ibiza στην έκδοση 1.0 TGI 90 ίππων Style Plus και 1.0 TSI 115 ίππων FR Plus
  • Το με φυσικό αέριο Arona 1.0 TGI 90 ίππων Style Plus, καθώς και τις εκδόσεις Arona 1.5 TSI EVO 150 ίππων FR και 1.0 TSI 115 ίππων Xcellence
  • To Leon 1.5 TSI 150 ίππων ACT FR Plus καθώς και το Leon 1.5 TGI 130 ίππων Style DSG Sportourer
  • To Ateca 1.6 TDI 115 ίππων Style Ecomotive
  • To μεγάλο Tarraco 1.5 TSI 150 ίππων Style

Στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί και φέτος το καθιερωμένο Test Drive, όπου οι φίλοι της μάρκας θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν το Ibiza 1.0 TGI 90 ίππων Style Plus, το Arona 1.0 TSI 115 ίππων Xcellence DSG, το Ateca 1.6 TDI 115 ίππων Style DSG Ecomotive και το Tarraco 1.5 TSI 150 ίππων ACT Style.

Νίκος Τσάδαρης