Για το μέλλον του μίλησε ο Σεμπάστιαν Φέτελ, τονίζοντας πως δεν σκοπεύει να βρίσκεται για πολλά χρονιά στο πρωτάθλημα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, καθώς ήδη αισθάνεται κουρασμένος.

Ο Γερμανός τρεις φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, επισημαίνοντας πως δεν θα βρίσκεται για πάντα στη Red Bull. Ωστόσο, για να καθησυχάσει τους «κόκκινους ταύρους» δήλωσε πως προς το παρόν είναι ευχαριστημένος από την ομάδα του.

«Μπορεί να μην οδηγώ σε πέντε χρόνια, καθώς ήδη αισθάνομαι κουρασμένος. Ίσως σε πέντε χρόνια να βρίσκομαι σε άλλη ομάδα, επειδή ίσως να θέλω μία διαφορετική πρόκληση. Ο κάθε άνθρωπος εξελίσσεται κατά τη διάρκεια των χρόνων, όπως και οι προτεραιότητες του», ήταν τα λόγια του 25χρονου Γερμανού πιλότου, για να αναφερθεί στη συνέχεια στο παρόν.

«Προς το παρόν νιώθω καλά και δεν μπορώ να σκεφτώ να πάω κάπου αλλού. Το μονοθέσιο είναι πολύ γρήγορο και η ομάδα πολύ καλή. Προς το παρόν δεν βρίσκω λόγο για να φύγω, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα μείνω και για πάντα».

Πηγή: sport-fm.gr